ΤΟΠΙΚΑ

Καθαρισμός Αναύρου με πρωτοβουλία του Κ.Λ.Β.

καθαρισμός-αναύρου-με-πρωτοβουλία-το-838360

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Καθαρισμό ακτής και βυθού πραγματοποίησε σήμερα στον Αναυρο το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου με αφορμή τον εορτασμό της 5ης Ιουνίου 2016 ως Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και στα πλαίσια της Ναυτικής Εβδομάδας που πραγματοποιείται στο Βόλο έως και την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016.

Οπως ενημερώνει, η πόλη του Βόλου και ο τοπικός πληθυσμός της, είναι ιδιαίτερα γνωστοί για την ευαισθησία τους σε θέματα προστασίας θαλασσίου περιβάλλοντος. «Ετσι κάθε χρόνο από την Υπηρεσία μας, παράλληλα με την πιστή εφαρμογή μέτρων και ελέγχων, καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανάληψη πρωτοβουλιών και παρόμοιων δραστηριοτήτων, απευθύνοντας πρόσκληση σε όλους τους συναρμόδιους φορείς για ενεργοποίηση της περιβαλλοντικής συνείδησης και εξασφαλίζοντας την όσον δυνατή συμμετοχή όλων των συμπολιτών μας σε θέματα προστασίας θαλασσίου περιβάλλοντος» προσθέτει.

Στο κάλεσμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου ανταποκρίθηκαν με οικολογική συνείδηση και περισυνέλεξαν σακούλες, πλαστικά μπουκάλια, λάστιχα και κάθε λογής απορρίμματα το 9ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου, το 9ο Νηπιαγωγείο Βόλου, το 11ο Νηπιαγωγείο Βόλου, το 12ο Νηπιαγωγείο Βόλου, το 4ο Νηπιαγωγείο Ν. Ιωνίας Βόλου και ο Βρεφονηπιακός Σταθμός η «ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ». Επίσης, ανταποκρίθηκαν η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας, η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων – Ειδική Διασωστική Ομάδα πολλαπλών αποστολών και η Λέσχη Εθελοντών Βατραχανθρώπων Κεντρικής Ελλάδας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου