ΤΟΠΙΚΑ

Νέο Voucher Τουρισμού σε πέντε δήμους της Μαγνησίας

νέο-voucher-τουρισμού-σε-πέντε-δήμους-της-μαγ-838371

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου με τίτλο: «Επιταγή εισόδου για νέους έως 29 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις στον κλάδο του τουρισμού για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας (voucher)» του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», ανακοινώθηκαν οι ειδικότητες ανά δήμο, στις οποίες υπάρχει η δυνατότητα να γίνει η υλοποίηση του θεωρητικού μέρους των 80 ωρών με τη μέθοδο της σύγχρονης και ασύγχρονης τηλεκατάρτισης, δηλαδή κατάρτισης από απόσταση μέσω διαδικτύου.

Στη Μαγνησία, οι δήμοι όπου θα υλοποιηθεί το έργο είναι:

  1. Υπάλληλος τηλεφωνικού κέντρου/ κρατήσεων: Δήμοι Αλμυρού και Βόλου
  2. Υπάλληλος Επισιτιστικού Τομέα (Υπάλληλος Εστιατορίου / Μπαρ / Συνεδρίων): Δήμοι Αλμυρού, Βόλου, Ν. Πηλίου και Ρ. Φεραίου
  3. E-Commerce & Hospitality Sales & Marketing: Δήμος Βόλου
  4. Υπάλληλος Ψυχαγωγίας & Χώρων Ευεξίας και Αθλητισμού: Δήμος Βόλου
  5. Υπάλληλος Υποδοχής/ Εξυπηρέτησης πελατών: Δήμοι Αλμυρού, Βόλου, Ζαγοράς – Μουρεσίου, Ν. Πηλίου και Ρ. Φεραίου
  6. Υπάλληλος Τμήματος Ορόφων & Λινοθήκης: Δήμος Βόλου
  7. Τουριστικός Αντιπρόσωπος: Δήμος Βόλου

Υπενθυμίζεται ότι, η υλοποίηση προγραμμάτων με τη μέθοδο της σύγχρονης και ασύγχρονης τηλεκατάρτισης, γίνεται μόνο κατόπιν προηγούμενης έγγραφης αίτησης του παρόχου κατάρτισης και μετά από έγκριση των συνδικαιούχων, σε εγκεκριμένη από τους συνδικαιούχους πλατφόρμα τηλεκατάρτισης.

Στην ιστοσελίδα του έργου http://insete-training.gr και συγκεκριμένα στη σελίδα Πάροχοι δίνεται η πληροφορία των εγκεκριμένων παρόχων που συμμετέχουν στην πρόσκληση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου