ΤΟΠΙΚΑ

Σάλτο μορταλε στο Νοσοκομείο Βολου

σάλτο-μορταλε-στο-νοσοκομείο-βολου-839237

Μπροστά στα μάτια των γονιών του, αλλά και ασθενών, οι οποίοι υπέστησαν σοκ από την πτώση 36χρονου, πατέρα ενός παιδιού

Σοκ στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Βόλου. Βολιώτης ηλικίας 36 ετών έπεσε από τον πέμπτο όροφο του Αχιλλοπούλειου, βάζοντας τέρμα στο νήμα της ζωής του μπροστά στα μάτια των γονιών του, αλλά και ασθενών που περίμεναν έξω από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών για να εξεταστούν.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη γύρω στις 12 το βράδυ. Ο αυτόχειρας βρισκόταν στο Νοσοκομείο με τους γονείς του και ανέμενε τα αποτελέσματα από τους παθολόγους για τις εξετάσεις στις οποίες είχε υποβληθεί.

Με πρόσχημα ότι θα πήγαινε στην τουαλέτα, σύμφωνα με πληροφορίες, αποχώρησε από το Τμήμα Βραχείας Νοσηλείας ξεφεύγοντας προς στιγμήν από την προσοχή των γονιών του που βρίσκονταν μαζί του στο Νοσοκομείο.

Ωστόσο, η μητέρα του άρχιζε να φωνάζει ενστικτωδώς. Σύμφωνα με μάρτυρες, τον καλούσε να γυρίσει πίσω. Ο 36χρονος αμετάπειστος ανέβηκε με αποφασιστικότητα τη μεταλλική σκάλα και στάθηκε στο πλατύσκαλο. Επεσε στο κενό, ενώ ο πατέρας του έτρεχε ξωπίσω. Το δραματικό περιστατικό συγκλόνισε το Αχιλλοπούλειο. Ο νέος άνδρας κείτονταν νεκρός μπροστά από την πίσω είσοδο των Επειγόντων Περιστατικών.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς ανάμεσα στους ασθενείς σοκαρισμένοι από τις δραματικές σκηνές. Είδαν το σπλάχνο τους να πέφτει στο κενό, να ξεψυχά. Ούτε οι ίδιοι ούτε και τα Επείγοντα κατάφεραν να αναστρέψουν το τραγικό συμβάν. Ο νεαρός κατέληξε ακαριαία.

Ο 36χρονος επισκέφτηκε το Νοσοκομείο με τους γονείς τους γύρω στις 11 το βράδυ γιατί είχε πόνους στην κοιλιά. Εξετάστηκε από τους παθολόγους και επρόκειτο να πάρει τα αποτέλεσμα όταν αποφάσισε να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα. Τα Επείγοντα ξεσηκώθηκαν από τις φωνές της μητέρας που τον εκλιπαρούσε να γυρίσει πίσω.

Μάρτυρες του περιστατικού ανέφεραν στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι ο βηματισμός του αυτόχειρα δεν πρόδιδε τις αρχικές του προθέσεις όταν ξέφυγε της προσοχής. Ο πατέρας άρχισε να τρέχει. Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου έσπευσαν στο σημείο και άρχισαν τη λήψη καταθέσεων. Το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο αυτόχειρας αποκλείστηκε.

Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου συνεχίζει την προανάκριση για τους ακριβείς λόγους που οδήγησαν τον άτυχο νέο στο απονενοημένο διάβημα.

Ο 36χρονος ήταν παντρεμένος και από το γάμο του είχε ένα παιδί.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου