ΤΟΠΙΚΑ

Ο Λεπά, ο Καρράς ή άλλος πρόεδρος στον Ολυμπιακό Βόλου

ο-λεπά-ο-καρράς-ή-άλλος-πρόεδρος-στον-ο-851206

Ημέρα ανακοινώσεων και αποκαλύψεων θα είναι η σημερινή για τον Ολυμπιακό Βόλου, αφού στις 11 το πρωί ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου Αχιλλέας Μπέος, που μετά την εξασφάλιση της ανόδου της ομάδας στη Superleague δήλωσε ότι παραιτείται από τη θέση του προέδρου αλλά ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Η σημερινή μέρα θα είναι και σημαντική, αφού ο Αχιλλέας Μπέος που θα εξηγήσει τους λόγους παραίτησής του θα ανακοινώσει και τον αντικαταστάτη του στη θέση του πρόεδρου…
Ο Ολυμπιακός της νέας εποχής θυμίζουμε ότι είχε ξεκινήσει με το ίδιο μοντέλο, αφού δεν ήταν στο ΔΣ ο Αχιλλέας Μπέος, αλλά ο πατέρας του Νίκος Μπέος, ενώ τώρα οι έως χθες πληροφορίες έκαναν λόγο πως ο μεγαλομέτοχος ίσως ξανασυνεργασθεί με τον γνωστό τραγουδιστή Λεύτερη Πανταζή, ενώ για την προεδρία ακούστηκε και το όνομα του επίσης τραγουδιστή Βασίλη Καρρά, ο οποίος είναι και κάτοχος αρκετών μετοχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Αχιλλέας Μπέος που χθες είχε κάποιες συναντήσεις, δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του και εκτός από τα ονόματα που ακούστηκαν κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ένα άλλο πρόσωπο ή ένα στέλεχος της τωρινής διοίκησης, αφού κατά καιρούς ο μεγαλομέτοχος έχει εκφρασθεί με τα καλύτερα λόγια για όλους και για τον καθένα ξεχωριστά.
Πέρα από το όνομα του νέου προέδρου ο Αχιλλέας Μπέος δεν αποκλείεται σήμερα να μιλήσει για τον προγραμματισμό στον οποίο ρίχνει πολύ βάρος και ήταν από τα βασικά στοιχεία της ανόδου, αλλά και της γενικότερης καλής λειτουργίας της ΠΑΕ και της ομάδας τα δυο χρόνια.
Ακόμη δεν αποκλείεται να κάνει λόγο για όσα ακούγονται στο μεταγραφικό πεδίο, διαψεύδοντας τα όσα έχουν γίνει γνωστά περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για αρκετούς παίκτες. Πάντως ως τώρα στους μεταγραφικούς στόχους από την Ελλάδα έχουν ακουσθεί μεγάλα ονόματα όπως ο Μάριο Γκαλίνοβιτς, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, οι Μάρκες, Επστάϊν, Λέκι από τον Ηρακλή αλλά και του Τσέχου γκολκίπερ Γιάροσλαβ Ντρόμπνι της Χέρτα Βερολίνου, με τον οποίο ο Αχ. Μπέος έχει φιλική και συγγενική σχέση.
Χθες Κυπριακά ΜΜΕ έκαναν λόγο πως ο Αχιλλέας Μπέος θέλει να φέρει στο Βόλο τους Χρήστο Κόντη και Μάριο Μπρέσκα, με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν στον Πανιώνιο και τώρα αγωνίζονται στο ΑΠΟΕΛ.
Την Κυριακή ο Ολυμπιακός παίζει στις Σέρρες, ενώ ενδέχεται και το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Εθνικό αντί για το Ελληνικό να γίνει στο Βόλο, όπου οι ερυθρόλευκοι θα υποδεχθούν και τη Ρόδο.
Στο ματς της Κυριακης θα λείψει ο Ροτζέριο που είναι τιμωρημένος και επιστρέφει ο Ψυχογιός, ενώ ο Σάκης Τσιώλης περιμένει να δει αν θα έχει στη διάθεσή του τους Αρβανίτη, Ζαραδούκα, Κοτίτσα, Μόνχε που έχουν προβλήματα τραυματισμών και να δείξει αν σκοπεύει να χρησιμοποιήσει παίκτες με μικρή συμμετοχή ακόμη και από την ομάδα Νέων, όπως τους Αποστόλη Σφάκα, Γιάννη Ζαχαράκη και Ανδρέα Τσεκούρα…
Eθελοντική αιμοδοσία
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο συνάνθρωπο διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την Πέμπτη 6 Μαΐου 2010 στο ΕΑΚ Βόλου, με την κινητή μονάδα της αιμοδοσίας του Γ. Ν. Βόλου, από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.
Στην αιμοδοσία θα συμμετάσχουν τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ, η τεχνική ηγεσία, οι ποδοσφαιριστές καθώς και οι φίλαθλοι της ομάδας.
Με κεντρικό σύνθημα: «Ο αθλητισμός είναι ζωή, όχι βία στα γήπεδα», η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ καλεί όλους τους φιλάθλους της να δώσουν δυναμικό παρών στην αιμοδοσία καθώς και λίγα λεπτά από το χρόνο τους για να προσφέρουν ζωή στους πάσχοντες συνανθρώπους τους.
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ πιστεύει απόλυτα ότι οι φίλαθλοι της ομάδας θα ανταποκριθούν στο κάλεσμά της και θα αποδείξουν, για μία ακόμη φορά, ότι είναι πρωταθλητές εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου