ΤΟΠΙΚΑ

Επιστροφή στο σπίτι… επιστροφή στις νίκες

επιστροφή-στο-σπίτι-επιστροφή-στις-ν-851206

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της ενόψει της 4ης αγωνιστικής της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Γυναικών
μπαίνει σήμερα η ομάδα του Βόλος 2004, που θα αντιμετωπίσει τον Οδυσσέα Γλυφάδας την ερχόμενη Κυριακή.
Οι ερυθρόλευκες προέρχονται από την πρώτη τους ήττα, μιας και για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος είχαν ηττηθεί με 4-2 από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Ο βολιώτικος σύλλογος όμως είχε πολλά παράπονα, ωστόσο δεν μένει εκεί και κοιτάζει μπροστά, μιας και μόνο έτσι μπορεί να ανατρέψει το σκηνικό. Αυτό θέλει την ομάδα της Μακεδονίας να προηγείται, έχοντας εννέα βαθμούς έναντι έξι των ερυθρόλευκων, ωστόσο τίποτα δεν έχει τελειώσει, μιας και το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Από τη μεριά του ο τεχνικός του βολιώτικου συγκροτήματος καθημερινά προσπαθεί να τονώσει το ηθικό των παικτριών του, οι οποίες όμως φαίνονται να έχουν πεισμώσει αρκετά μετά το τελευταίο άτυχο αποτέλεσμα.
Πλέον η προσοχή εστιάζεται στο Κυριακάτικο παιχνίδι, όταν και στο ΕΑΚ θα βρεθεί η ομάδα της Γλυφάδας, Οδυσσέας. Στόχος των κοριτσιών του Θωμά Μακρή είναι να επιστρέψουν και πάλι στα θετικά αποτελέσματα, ενώ περιμένουν πάντα ένα στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ, ο οποίος και αγωνίζεται εκτός έδρας με τις Αμαζόνες στην Δράμα, έχοντας δύο σημαντικές απουσίες, μιας και στο τελευταίο μεταξύ τους ματς είχε αποβληθεί τόσο η Δημητρίου, όσο και η Αδαμάκη. Από την άλλη βέβαια απουσίες θα έχει και ο Βόλος 2004, αφού θα λείψει η Ταμάρα Γιοβάνοβιτς λόγω κόκκινης που είχε αντικρίσει στο ίδιο ματς.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου