ΤΟΠΙΚΑ

Από το Μέτσοβο …“περνάει” η άνοδος για τη Νίκη

από-το-μέτσοβο-περνάει-η-άνοδος-γι-851206

Από το Μέτσοβο …“περνάει” η άνοδος στην Α2 Εθνική Κατηγορία για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Νίκης, αφού εκεί θα φιλοξενηθεί από σήμερα ως και την Κυριακή 2 Μαΐου η τελική φάση του πανελληνίου τουρνουά ανόδου στην Α2 βόλεϊ Γυναικών.
Τα κορίτσια της Σοφίας Μπουμπούκη κατάφεραν να προκριθούν από την προηγούμενη φάση που διεξήχθη στα Γιαννιτσά και τώρα στην τελική φάση θα τα παίξουν όλα για την άνοδο.
Στον όμιλο εκτός από τη Νίκη συμμετέχουν άλλες τέσσερις ομάδες από τις οποίες οι «κυανόλευκες» θα αντιμετωπίσουν τις δύο, μιας και με Ηρακλή Ιωαννίνων και Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών αγωνίστηκαν στην προηγούμενη φάση, με αποτέλεσμα τώρα να μη συναντιούνται. Να θυμίσουμε πως οι ομάδες μεταφέρουν στην παρούσα φάση τους βαθμούς από την προηγούμενη, ενώ δεν αγωνίζονται ξανά μεταξύ τους όσοι βρέθηκαν αντιμέτωποι στον προηγούμενο όμιλο.
Μετά τη διεξαγωγή των αγώνων, οι ομάδες που θα καταλάβουν στην τελική βαθμολογική κατάταξη την 1η , 2η και 3η θέση θα ανέλθουν στην Α2 Εθνική Κατηγορία.
Η 12άδα της Νίκης που θα δώσει την μάχη για την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ, αποτελείται από τις αθλήτριες: Ναυσικά Αφέντου (Νο 13, κεντρικός), Φωτεινή Δημάκου (Νο 15, κεντρικός), Πηνελόπη Ντινοπούλου (Νο 1, κεντρικός), Πατρίτσια Παππά (Νο 4, πασαδόρος), Μαρίνα Κολοβού (Νο 3, ακραία-αρχηγός), Κατερίνα Γιαγκουνίδου (Νο 14, ακραία), Ιουλία Λώλου (Νο 9, ακραία), Αντωνία Μπουσδούκου (Νο 5, ακραία), Γλυκερία Τριπύλα (Νο 16, διαγώνιος), Ελένη Αντωνίου (Νο 8, διαγώνιος), Νικολέτα Φορλίδα (Νο 18, λίμπερο) και Ανθή Παπαδημητρίου (Νο 17, λίμπερο).
Προπονήτρια: Σοφία Μπουμπούκη
Βοηθός προπονητή: Μαρίνος Κουτσογιάννης
Έφοροι βόλεϊ: Κωνσταντίνος Παυλίδης, Ελευθέριος Καραγιάννης.
Προκειμένου να συμπαρασταθούν στη δύσκολη προσπάθεια των κοριτσιών της ομάδας, έχει προγραμματισθεί να ταξιδέψουν στο Μέτσοβο μέλη του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης, γονείς των αθλητριών, φίλοι καθώς και οργανωμένοι οπαδοί του Συλλόγου, κατακλύζοντας τις εξέδρες του κλειστού γυμναστηρίου.
Το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης ευχαριστεί την επιχείρηση του κ. Γ. Γιαννούκα για τη χορηγία στις εμφανίσεις της γυναικείας ομάδας βόλεϊ.
Το αγωνιστικό πρόγραμμα της τελικής φάσης περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις:
Παρασκευή 30/4 (1η Αγωνιστική)
(18:00) Νίκη Βόλου – Αθλεση Ηρακλείου
(20:00) Γ.Σ. Άργους – Ηρακλής Ιωαννίνων
(ρεπό: Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών)
Σάββατο 1/5 (2η Αγωνιστική)
(16:00) Γ.Σ. Άργους – Νίκη Βόλου
(18:00) Άθλεση Ηρακλείου – Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών
(ρεπό: Ηρακλής Ιωαννίνων
Κυριακή 2/5 (3η Αγωνιστική)
(11:00) Γ.Σ. Άργους – Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών
(13:00) Άθλεση Ηρακλείου – Ηρακλής Ιωαννίνων
(ρεπό: Νίκη Βόλου)
Η μέχρι στιγμής βαθμολογική συγκομιδή των ομάδων που προκρίθηκαν από την Α΄Φάση και μεταφέρουν την βαθμολογία στα μεταξύ τους παιχνίδια είναι η ακόλουθη:
1) Ηρακλής Ιωαννίνων 5 (βαθμοί)
2) Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών 4
3) Αθλεση Ηρακλείου 3
4) Νίκη Βόλου 0
5) Γ.Σ. Αργους 0

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου