ΤΟΠΙΚΑ

Απάντηση δήμου Βόλου σε ΣΥΡΙΖΑ

απάντηση-δήμου-βόλου-σε-συριζα-841147

Με αφορμή την καταγγελία της νομαρχιακής για την απόλυση Κουτσιφέλη

Απάντηση με αιχμές κατά της Ν.Ε. Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την ανακοίνωση για την απόλυση Κουτσιφέλη, εξέδωσε ο δήμος Βόλου:

«Καλώς τους και ας άργησαν (ως συνήθως…) Με ενδιαφέρον διαβάσαμε το νέο παραλήρημα των ΣΥΡΙΖΑίων της Μαγνησίας κατά της Δημοτικής Αρχής, αναφορικά με την απόλυση του Δημ. Κουτσιφέλη από τη ΔΕΥΑΜΒ. Αν και αναμενόμενη η ανακοίνωση, εξέπληξε με το σθένος, τη μαχητικότητα και την έντασή της, χαρακτηριστικά που δεν διακρίναμε από τους ίδιους όταν έμπαιναν λουκέτα σε δυο σημαντικά εργοστάσια της περιοχής, ενώ ένα τρίτο βρέθηκε σε υπολειτουργία, απολύοντας εκατοντάδες εργαζομένων. Πολλώ δε μάλλον όταν αναζητούσαν τον Κατρούγκαλο για τον αποκλεισμό της πόλης από την πρώτη φάση του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας και τους «έφτυνε» η Αντωνοπούλου.

Ας είναι. Τώρα περιμένουμε και την επόμενη ανακοίνωση – καταγγελία κατά της Δημοτικής Αρχής για «αναξιοπιστία και ασυνέπεια», επειδή δεν καταβάλλει τις διεκδικήσεις της ΕΡΓΗΛ, ύψους 9 εκατομμυρίων ευρώ (!) στις οποίες ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Κουτσιφέλης συνέβαλε με τις παραλείψεις του, όπως διαπίστωσε η έρευνα της πειθαρχικής επιτροπής.

Και ούτε αυτή θα μας εκπλήξει. Πλέον όλοι γνωρίζουν σε αυτό τον τόπο ότι στο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο στερούνται ηθικού πλεονεκτήματος, αλλά και αυτής της στοιχειώδους πολιτικής ηθικής. Τα μνημόνια μιλούν από μόνα τους.

ΥΓ. Επιτέλους ας καταλάβουν ότι εμάς μας ενδιαφέρουν τα συμφέροντα μόνο της πόλης που αγαπάμε και των πολιτών. Ούτε για τα κομματόσκυλα, ούτε για τα ποικιλώνυμα συμφέροντα, οικονομικά τε και πολιτικά, έχουμε το παραμικρό ενδιαφέρον

ΥΓ1. Ραντεβού το 2019, όπου όλοι θα κριθούμε με τα έργα μας, υπέρ ή κατά της κοινωνίας

ΥΓ2. Πολύ καιρό μας αφήσατε χωρίς Τοτό. Ελπίζουμε στην επόμενη «καταγγελία» σας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου