ΤΟΠΙΚΑ

Και επίσημα διοικητής ο Μ. Δραμητινός ~ Στο τιμόνι του Νοσοκομείου Βόλου

και-επίσημα-διοικητής-ο-μ-δραμητινός-841155

Επιβεβαίωση του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, η επιλογή του ανακοινώθηκε χθες από το υπουργείο Υγείας

Ανακοινώθηκε χθες επίσημα από το υπουργείο Υγείας η ανάληψη των καθηκόντων του διοικητή στο Νοσοκομείο Βόλου από τον Ματθαίο Δραμητινό, όπως αποκλειστικά είχε δημοσιεύσει ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Ο κ. Δραμητινός, είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με ειδικότητα στην καρδιολογία. Εχει εργαστεί ως θεραπευτής καρδιολόγος στο ΙΚΑ Βόλου επί 20 έτη, και ως ιδιώτης καρδιολόγος. Εχει διατελέσει επί μία εξαετία πρόεδρος των γιατρών του ΙΚΑ Βόλου και πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Μαγνησίας από το 2010 έως το 2014, ενώ είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Βόλου και ανήκει στην ομάδα των έξι ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων που διαχώρισαν τη θέση τους από την παράταξη «Δρόμοι Συνεργασίας» και το Μαργαρίτη Πατσιαντά.

«Αισθάνομαι το Νοσοκομείο Βόλου σαν το σπίτι μου» ήταν η πρώτη δήλωση που έκανε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο κ. Δραμητινός λίγα λεπτά μετά την επίσημη ανακοίνωση της επιλογής του, ενώ όπως αποκάλυψε την περίοδο 1987-1990 έκανε την ειδικότητά του στο Νοσοκομείο.

«Πιστεύω ότι γνωρίζω αρκετά καλά τα θέματα του Νοσοκομείου, τόσο ως γιατρός όσο και από τις θέσεις ευθύνης που έχω υπηρετήσει. Είναι μία ευχάριστη στιγμή για μένα η επιλογή μου να υπηρετήσω από τη θέση του Διοικητή το Αχιλλοπούλειο. Παρ’ όλη τη δύσκολη συγκυρία με τη συνδρομή των γιατρών και των εργαζομένων που δίνουν καθημερινά τη μάχη παρά τις περικοπές που έχουν υποστεί, θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να βελτιώσουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας και να αναβαθμίσουμε το Νοσοκομείο μας» κατέληξε ο ίδιος.

Ο κ. Δραμητινός αναμένεται να αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του από την ερχόμενη Δευτέρα καθώς μεσολαβεί η δημοσίευση της απόφασης στο ΦΕΚ και η ορκωμοσία του.

Χθες τέλος ανακοινώθηκε επίσης και ο Διοικητής στο Νοσοκομείο Καρδίτσας όπου αναλαμβάνει ο κ. Βάιος Βαρελάς που έχει σπουδάσει Πολιτικός Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας έως και σήμερα. Εχει διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Ν. Καρδίτσας, μέλος της Δ.Ε. του Τ.Ε.Ε. Κ/Δ Θεσσαλίας, Πρόεδρος του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Ελευθέρων Επαγγελματιών και αντιδήμαρχος Δήμου Καρδίτσας με ευθύνη τα κοινωνικά προβλήματα.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου