ΤΟΠΙΚΑ

Θέλει να κρατήσει Μπάριος

θέλει-να-κρατήσει-μπάριος-851206

Μπορεί το τοπίο για την παραμονή ή όχι του Στράτου Γιδόπουλου και τη νέα σεζόν στη Νίκη να μην έχει ξεκαθαρίσει, αφού ο έμπειρος παράγοντας περιμένει μήπως εμφανιστεί στο προσκήνιο κάποιος ενδιαφερόμενος να αναλάβει τα ηνία της ΠΑΕ, αλλά σε περίπτωση που συνεχίσει στην κυανόλευκη ομάδα, τότε προσανατολίζεται να διατηρήσει τον Χόρχε Μπάριος στον πάγκο.
Ο έμπειρος παράγοντας είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τη δουλειά του Ουρουγουανού τεχνικού, αλλά και από τον τρόπο που χειρίστηκε όλα τα προβλήματα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της σεζόν και επιθυμεί να τον διατηρήσει στην ομάδα και τη νέα χρονιά. Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια είναι να θέλει και ο ίδιος ο έμπειρος τεχνικός να μείνει στη Νέα Ιωνία, ενώ θα πρέπει πρώτα απ’ όλα όμως να ξεκαθαρίσει και αν θα συνεχίσει ο Γιδόπουλος.
Ο ισχυρός άνδρας της Νίκης πάντως δηλώνει ότι μέχρι στιγμής δεν τον έχει πλησιάσει κανείς που να έχει εκφράσει το ενδιαφέρον για την κυανόλευκη ΠΑΕ και έτσι είναι υποχρεωμένος να σκέφτεται το μέλλον και τη νέα σεζόν, σχεδιάζοντας και προετοιμάζοντας το έδαφος.
Αλλωστε η κατηγορία σώθηκε και αυτό που πρέπει να απασχολήσει τους διοικούντες είναι ο προγραμματισμός, αλλά κάτι τέτοιο θα πρέπει να γίνει υπό υγιείς συνθήκες, ώστε να μην παρουσιαστούν προβλήματα όπως τα φετινά, που επηρέασαν κατά πολύ την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με αποτέλεσμα να κινδυνέψει μέχρι και με υποβιβασμό στο Περιφερειακό πρωτάθλημα.
Ο Στράτος Γιδόπουλος ίσως την Παρασκευή, αν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις στην Αθήνα του το επιτρέψουν, έρθει στην Μαγνησία για να συζητήσει μια σειρά θεμάτων που απασχολούν την ομάδα, αλλά και για να παρακολουθήσει την Κυριακή το παιχνίδι με τη Βέροια.
Μέχρι στιγμής συζητήσεις με παίκτες του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού δεν έχουν γίνει, αφού πρέπει να τακτοποιηθούν παράλληλα και οι οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν προς το πρόσωπό τους. Το σίγουρο είναι ότι αν η ομάδα θέλει να πρωταγωνιστήσει τη νέα χρονιά θα πρέπει να γίνουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ.
Νέα παράταση για τις αποφάσεις
Εν τω μεταξύ ούτε χθες εκδόθηκαν οι τελεσίδικες αποφάσεις για τις δικαστικές υποθέσεις που εκκρεμούν για τη Νίκη. Η ΠΑΕ ζήτησε παράταση για να καταθέσει και κάποια άλλα υπομνήματα μέχρι αύριο και μέσα στις επόμενες ημέρες, μπορεί και την επόμενη τελικά εβδομάδα, θα βγουν οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστηρίου. Να θυμίσουμε ότι οι υποθέσεις που αφορούν στην ΠΑΕ της Νέας Ιωνίας είναι οι εφέσεις που έχουν καταθέσει για την πρωτόδικη απόφαση που δικαιώνει την κυανόλευκη ομάδα όσον αφορά στον ορισμό των παιχνιδιών της με ΠΑΟΝΕ, Επανομή, Φωκικό, Αναγέννηση Γιαννιτσών και Πυρσό Γρεβενών στο πρώτο γύρο (οι παραπάνω ομάδες υποστηρίζουν ότι κακώς ορίστηκαν τα παιχνίδια, αφού υπήρχαν χρέη της ΠΑΕ Νίκη), καθώς και η έφεση του Πυρσού για τον εκ νέου ορισμό της αναμέτρησης που δεν είχε διεξαχθεί στα Γρεβενά στο δεύτερο γύρο, καθώς δεν μπόρεσε να παραβρεθεί η Νίκη λόγω χιονόπτωσης.
Εν τω μεταξύ ο Γιδόπουλος κλήθηκε και αυτή την εβδομάδα να τακτοποιήσει εκκρεμότητες από παλιές οφειλές για να μπορέσει η ομάδα να αγωνιστεί κανονικά στο παιχνίδι με τη Βέροια.
Ανακοίνωση του Blue Club
Από το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση, η οποία και αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του συνδέσμου: «Το Blue Club «Π. Ντοκούζης» στεγάζεται ήδη στον νέο του χώρο στο γήπεδο Π. Μαγουλάς (Μαιάνδρου 14), στην πρώην μπουτίκ. Καλούμε όλα τα μέλη του και όλους τους Νικιώτες στον Αγιασμό που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5/5/2010 στις 6 μ.μ. και στη συνέχεια στη Γενική Συνέλευση των μελών στις 8 μ.μ. στα νέα μας γραφεία».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου