ΤΟΠΙΚΑ

Μεγάλα ονόματα… για τη μεγάλη κατηγορία

μεγάλα-ονόματα-για-τη-μεγάλη-κατηγορ-851206

Μεγάλα ονόματα ακούγονται για τον Ολυμπιακό Βόλου της Super League λίγες μέρες μετά την εξασφάλιση της ανόδου και ενώ χθες οι ερυθρόλευκοι παίκτες επέστρεψαν στις προπονήσεις για τον Κυριακάτικο αγώνα στις Σέρρες…
Ο προγραμματισμός για τη βολιώτικη ΠΑΕ έχει ήδη ξεκινήσει και ήδη στην μεταγραφική ατζέντα καταγράφονται παίκτες από την Ελλάδα, την Ευρώπη και φυσικά και οι Αργεντίνοι που έχει τσεκάρει στο πρόσφατο ταξίδι στη Λατινική Αμερική ο τιμ μάνατζερ Τάκης Γιαννόπουλος, που πέρσι έφερε στο Βόλο τους Ούμπιντες και Μόνχε.
Πάντως τα πρώτα ονόματα τα οποία φέρεται να έχουν προταθεί ή να ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός μαρτυρούν το ότι η ομάδα θα κινηθεί για μεγάλα ονόματα στη μεγάλη κατηγορία.
Ετσι χθες έγινε γνωστό πως ο Αχιλλέας Μπέος είναι αποφασισμένος να κάνει «κόλπο γκρόσο» με την απόκτηση του Γιάροσλαβ Ντρόμπνι για τον Ολυμπιακό Βόλου της Super League!
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» έχει στο μυαλό του τον Τσέχο τερματοφύλακα της Χέρτα Βερολίνου -ο οποίος αμείβεται με πάνω από 700.000 ευρώ το χρόνο-, επιδιώκοντας να τον φέρει ξανά στην Ελλάδα μετά το 2005, όταν και αποχώρησε από τον Πανιώνιο για τη Φούλαμ ύστερα από τετραετή θητεία στη Νέα Σμύρνη.
Ο 31χρονος (18/10/1979) Ντρόμπνι δεν έχει βέβαια τυχαία σχέση με τον Αχιλλέα Μπέο, καθώς ο νυν μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού τον είχε παντρέψει πριν από πέντε χρόνια, «σφραγίζοντας» έτσι τη δυνατή φιλία που αναπτύχθηκε μεταξύ τους.
Συν τοις άλλοις, ο τρεις φορές διεθνής πορτιέρο έχει λατρέψει την Ελλάδα, έρχεται για διακοπές και φυσικά έχει φιλοξενηθεί πολλάκις από τον Αχ. Μπέο, κάτι που συνέβη τα περασμένα Χριστούγεννα που βρέθηκε στο Βόλο και μάλιστα υπήρξε και αφιέρωμα στο επίσημο περιοδικό της ΠΑΕ…. Το τριετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει το 2007 (μετά το πέρασμά του από την ολλανδική Ντε Χάαγκ, την αγγλική Ιπσουιτς και τη γερμανική Μπόχουμ) ο Ντρόμπνι με τη Χέρτα εκπνέει τον προσεχή Ιούνιο (ο γερμανικός σύλλογος οδεύει προς υποβιβασμό συν τοις άλλοις) και ο ίδιος σκέφτεται πολύ σοβαρά να γυρίσει στη χώρα μας.
Ο Ντρόμπνι δεν είναι όμως το μοναδικό μεγάλο όνομα, αφού ήδη έχουν ακουστεί και άλλα που βρίσκονται στην Ελλάδα.
Ενώ από καιρό ακούστηκαν τα ονόματα των Μάρκες και Επστάϊν του Ηρακλή, υπάρχει και ο 29χρονος Αργεντινός κεντρικός αμυντικός Ματίας Λέκι, που ίσως αποτελέσει το μεγάλο στόχο! Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής «κουβαλά» τεράστια καριέρα στις Ροζάριο Σεντράλ, Ρίβερ Πλέιτ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Λάτσιο, Θέλτα και Τσακαρίτα Τζούνιορς, είναι και κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου…
Όπως έγινε γνωστό χθες ψηλά στη μεταγραφική λίστα βρίσκεται το όνομα και του Μάριο Γκαλίνοβιτς. Ο Κροάτης αναμένεται να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό και προτάθηκε στο Βόλο, αφού πρόκειται για έναν «γκολκίπερ» με εμπειρία και πολλές ευρωπαϊκές «παραστάσεις» που θα βοηθήσει το σύλλογο στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος.
Εν τω μεταξύ το επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον προπονητή και με τους δανεικούς παίκτες της ομάδας.
Την Κυριακή ο Ολυμπιακός παίζει στις Σέρρες, ενώ ενδέχεται και το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Εθνικό αντί για το Ελληνικό να γίνει στο Βόλο, όπου οι ερυθρόλευκοι θα υποδεχθούν και τη Ρόδο.
Ακόμη ανοικτό μένει το θέμα της συνέχισης της συνεργασίας με τον προπονητού της ανόδου Σάκη Τσιώλη, ενώ μέρος της προετοιμασίας της ομάδας θα γίνει στην Ιταλία.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου