ΤΟΠΙΚΑ

Νέες ταυτότητες στους έφεδρους αξιωματικούς

νέες-ταυτότητες-στους-έφεδρους-αξιωμ-841810

Τροποποιούνται όλες οι ταυτότητες των εφέδρων αξιωματικών και ανθυπασπιστών και των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων που είναι εκτός του ενεργού Στρατού, σύμφωνα με ανάρτηση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, ενημερώνει ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Μαγνησίας.

Ολοι οι έφεδροι αξιωματικοί, σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα πρέπει να περάσουν το συντομότερο από το γραφείο του Συνδέσμου στην Πλατεία Προσκόπων Αϊδινίου (δίπλα από το στρατόπεδο Γεωργούλα και πίσω από το εκθεσιακό ελικόπτερο) με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Για την αρχική χορήγηση ή αντικατάσταση του δελτίου ταυτότητας στους δικαιούχους, απαιτούνται τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  • Συμπληρωμένη – δακτυλογραφημένη Αίτηση – Έντυπο απαιτουμένων στοιχείων με μικρά γράμματα (pdf, excel), η οποία υπάρχει αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου και στο site του ΥΕΘΑ, http://www.depatha.mil.gr/index.php/121/146/item/ 26-26.html.
  • Πιστοποιητικό Τύπου Α’ του αρμόδιου Στρατολογικού Γραφείου (η ημερομηνία έκδοσης του πιστοποιητικού να μην είναι προγενέστερη των τριών μηνών από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για έκδοση ταυτότητας), η οποία χορηγείται από το ΚΕΠ.
  • Δύο (2) φωτογραφίες του δικαιούχου, έγχρωμες, πρόσφατες, καθαρές, με πολιτική περιβολή, χωρίς κάλυμμα κεφαλής, κατά μέτωπο (ανφάς) και διαστάσεων 3εκ. x 3εκ. Οι φωτογραφίες πρέπει να εκτυπώνονται στο λεπτότερο φωτογραφικό χαρτί και στην πίσω πλευρά τους πρέπει απαραίτητα να αναγράφεται με μολύβι το ονοματεπώνυμο και ο ΣΑ του εικονιζόμενου Εφέδρου σε Εφεδρεία Αξκού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου