ΤΟΠΙΚΑ

Ετοιμα για τα μπαράζ ανόδου τα κορίτσια της Νίκης

ετοιμα-για-τα-μπαράζ-ανόδου-τα-κορίτσι-851206

Αύριο, Πέμπτη, αναχωρεί η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Νίκης Βόλου για το ορεινό Μέτσοβο, όπου θα φιλοξενηθεί το τριήμερο 30/4-2/5/2010 η τελική φάση του πανελληνίου τουρνουά ανόδου στην Α2 Εθνική Κατηγορία βόλεϊ Γυναικών. Η προετοιμασία της ομάδας που διεξάγεται σε καθημερινή βάση, κυλά σε ικανοποιητικούς ρυθμούς χωρίς προβλήματα τραυματισμών και όλες οι παίκτριες είναι πανέτοιμες και στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για τους αγώνες αυτούς. Η ομάδα θα καταλύσει το hotel bitouni, ενώ με την άφιξή της θα πραγματοποιήσει προπονήσεις προσαρμογής την Πέμπτη το βράδυ καθώς και το πρωί της Παρασκευής στο κλειστό γυμναστήριο του Μετσόβου.
Μετά τη διεξαγωγή των αγώνων, οι ομάδες που θα καταλάβουν στην τελική βαθμολογική κατάταξη την 1η , 2η και 3η θέση θα ανέλθουν στην Α2 Εθνική Κατηγορία.
Η 12άδα της Νίκης που θα δώσει την μάχη για την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ, αποτελείται από τις αθλήτριες: Ναυσικά Αφέντου (Νο 13, κεντρικός), Φωτεινή Δημάκου (Νο 15, κεντρικός), Πηνελόπη Ντινοπούλου (Νο 1, κεντρικός), Πατρίτσια Παππά (Νο 4, πασαδόρος), Μαρίνα Κολοβού (Νο 3, ακραία-αρχηγός), Κατερίνα Γιαγκουνίδου (Νο 14, ακραία), Ιουλία Λώλου (Νο 9, ακραία), Αντωνία Μπουσδούκου (Νο 5, ακραία), Γλυκερία Τριπύλα (Νο 16, διαγώνιος), Ελένη Αντωνίου (Νο 8, διαγώνιος), Νικολέτα Φορλίδα (Νο 18, λίμπερο) και Ανθή Παπαδημητρίου (Νο 17, λίμπερο).
Προπονήτρια: Σοφία Μπουμπούκη
Βοηθός προπονητή: Μαρίνος Κουτσογιάννης
Έφοροι βόλεϊ: Κωνσταντίνος Παυλίδης, Ελευθέριος Καραγιάννης.
Προκειμένου να συμπαρασταθούν στην δύσκολη προσπάθεια των κοριτσιών της ομάδας, έχει προγραμματισθεί να ταξιδέψουν στο Μέτσοβο μέλη του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης, γονείς των αθλητριών, φίλοι καθώς και οργανωμένοι οπαδοί του Συλλόγου, κατακλύζοντας τις εξέδρες του κλειστού γυμναστηρίου.
Το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης ευχαριστεί την επιχείρηση του κ. Γ. Γιαννούκα για την χορηγία στις εμφανίσεις της γυναικείας ομάδας βόλεϊ.
Το αγωνιστικό πρόγραμμα της τελικής φάσης περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις:
Παρασκευή 30/4 (1η Αγωνιστική)
(18:00) Νίκη Βόλου – Αθλεση Ηρακλείου
(20:00) Γ.Σ. Άργους – Ηρακλής Ιωαννίνων
(ρεπό: Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών)
Σάββατο 1/5 (2η Αγωνιστική)
(16:00) Γ.Σ. Άργους – Νίκη Βόλου
(18:00) Άθλεση Ηρακλείου – Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών
(ρεπό: Ηρακλής Ιωαννίνων
Κυριακή 2/5 (3η Αγωνιστική)
(11:00) Γ.Σ. Άργους – Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών
(13:00) Άθλεση Ηρακλείου – Ηρακλής Ιωαννίνων
(ρεπό: Νίκη Βόλου)
Η μέχρι στιγμής βαθμολογική συγκομιδή των ομάδων που προκρίθηκαν από την Α΄Φάση και μεταφέρουν την βαθμολογία στα μεταξύ τους παιχνίδια είναι η ακόλουθη:
1) Ηρακλής Ιωαννίνων 5 (βαθμοί)
2) Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών 4
3) Αθλεση Ηρακλείου 3
4) Νίκη Βόλου 0
5) Γ.Σ. Αργους 0

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου