ΤΟΠΙΚΑ

Παγκόσμιο τίτλο ομορφιάς κέρδισε φοιτήτρια του Π.Θ.

παγκόσμιο-τίτλο-ομορφιάς-κέρδισε-φοι-843457

Η Αρτεμις Μουτσάκη γοήτευσε με την ομορφιά της και την προσωπικότητά της

Η τελειόφοιτη της Παιδαγωγικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Αρτεμις Μουτσάκη κατέκτησε παγκόσμιο τίτλο ομορφιάς.

Συγκεκριμένα, η 22χρονη Αρτεμις Μουτσάκη – Β’ Miss Thessaly 2015 κατέκτησε το πολυπόθητο στέμμα σε παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς στο Durres της γειτονικής Αλβανίας. Είναι η πρώτη Ελληνίδα που παίρνει τίτλο από το συγκεκριμένο διαγωνισμό ομορφιάς.

Δεύτερη αναπληρωματική είναι η Μις Κόσσοβο, 1η αναπληρωματική η Μις Μαυροβούνιο και μεγάλη νικήτρια Miss Summer World 2016 είναι η Ελληνίδα Αρτεμις Μουτσάκη.

Η Αρτεμις Μουτσάκη είχε λάβει μέρος στον Πανθεσσαλικό Διαγωνισμό Ομορφιάς πριν από 6 μήνες και έλαβε 3 ειδικούς τίτλους και αυτόν της 2ης αναπληρωματικής. Η προετοιμασία της από την ομάδα του διαγωνισμού την έκαναν πιο δυνατή στο να σταθεί επάξια στο εξωτερικό και να μας φέρει την πολυπόθητη πρωτιά.

Με τις εκπληκτικές δημιουργίες της Ελενας Περδικάκη, το styling του Ευάγγελου Σαλευρή και την ειδική καθοδήγηση της διοργανώτριας του Πανθεσσαλικού Διαγωνισμού Ομορφιάς Ευαγγελίας Γκίκα, η Αρτεμις απογείωσε την εμφάνισή της στον τελικό.

Ομως η Αρτεμις δεν είναι απλά μια καλλονή, αλλά μια μορφωμένη γυναίκα καθώς είναι τελειόφοιτη της Παιδαγωγικής Σχολής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Οπως τονίζει συνεχώς η διοργανώτρια του διαγωνισμού «Η παιδεία σε συνδυασμό με την ομορφιά είναι το κλειδί της επιτυχίας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου