ΤΟΠΙΚΑ

Εφυγε από τη ζωή η Ντίνα Μαύρου – Βολιώτη

εφυγε-από-τη-ζωή-η-ντίνα-μαύρου-βολιώ-843491

Σε ηλικία 63 ετών έφυγε από τη ζωή η συνταξιούχος οδοντίατρος – ορθοδοντικός Ντίνα Μαύρου Βολιώτη, η οποία έλκει την καταγωγή της από τη Λίμνη Ευβοίας.

Η άτυχη γυναίκα απεβίωσε χθες το μεσημέρι σε ιδιωτική κλινική καθώς η υγεία της παρουσίασε επιδείνωση. Εδώ και δύο μήνες έδινε μάχη με τον καρκίνο και ανά τακτά διαστήματα επισκεπτόταν την Αθήνα για χημειοθεραπείες.

Τις τελευταίες ημέρες παρουσίασε πρόβλημα στον πνεύμονα και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή δυστυχώς αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Η είδηση του θανάτου της χθες σκόρπισε απέραντη θλίψη και οδύνη στο Βόλο. Η 63χρονη ήταν πολύ γνωστή και αγαπητή στην τοπική κοινωνία, καθώς εργαζόταν στο ΙΚΑ ως οδοντίατρος – ορθοδοντικός μοναδική στην ειδικότητά της σε επίπεδο Μαγνησίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι παρά το γεγονός ότι είχε συνταξιοδοτηθεί εδώ και δύο χρόνια, ωστόσο συνέχιζε να πηγαίνει εθελοντικά στο ΙΚΑ κάθε Τρίτη και έκανε ορθοδοντικές εργασίες σε παιδάκια. Κανένας δεν μπορούσε να πιστέψει στον απροσδόκητο χαμό, καθώς η επιδείνωση της υγείας της ήταν ραγδαία. Η οικογένειά της είναι συντετριμμένη.

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα Πέμπτη 26 Μαΐου 2016 στις 5.30 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αγριάς. Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να κατατεθούν στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες «Φλόγα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου