ΤΟΠΙΚΑ

«Κλειδώνει» την παραμονή στην Κοζάνη

κλειδώνει-την-παραμονή-στην-κοζάνη-851206

Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα και γιατί όχι και το διπλό, προκειμένου να ρεφάρει από την εντός έδρας ήττα από τα Τρίκαλα, θα παραταχθεί σήμερα η Νίκη στην Κοζάνη, κόντρα στην τοπική ομάδα που έχει άμεση ανάγκη από τους βαθμούς για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 4 μ.μ. και συμπεριλαμβάνεται στην 31η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Βορείου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Οι κυανόλευκοι θα πρέπει να προσέξουν αν δεν θέλουν να μπλεχτούν σε περιπέτειες ξανά και κόβοντας βαθμούς από έναν αντίπαλο όπως ο σημερινός που αποτελεί από τους διώκτες της στην υπόθεση παραμονή, θα είναι σίγουρα ένα ακόμα βήμα προς την μαθηματική οριστικοποίηση της σωτηρίας. Αν μάλιστα καταφέρει η Νίκη και φύγει με το «τρίποντο» από την Κοζάνη, τότε «κλειδώνει» την παραμονή της.
Το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Χόρχε Μπάριος όσον αφορά στον καταρτισμό της ενδεκάδας είναι αυτό της συμμετοχής του Σάντσεζ. Για τον Ισπανό που του τοποθετήθηκαν ράμματα στο κεφάλι μετά το ματς με τα Τρίκαλα, θα αποφασιστεί λίγο πριν το ματς να θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα.
Μια πιθανή ενδεκάδα για τη Νίκη είναι με το Νάνι να υπερασπίζεται την εστία και τους Παπαστεργίου και Κακαζούκη να αγωνίζονται στα δυο άκρα της άμυνας. Σωτρίνης και Μοράλες θα αγωνιστούν ως στόπερ και θα συμπληρώσουν την τετράδα της άμυνας. Μάγγος και Κουτσογιάννης θα αγωνιστούν στα χαφ, αναλαμβάνοντας ανασταλτικά καθήκοντα. Από κει και πέρα οι υπόλοιπες θέσεις παίζονται αναλόγως με το αν θα καταφέρει να αγωνιστεί ο Σάντσεζ. Αν ο Ισπανός πάρει θέση στο βασικό σχήμα, τότε ο Μωυσίδης θα έχει δημιουργικό ρόλο πίσω του, ενώ οι Γεωργιάδης και Κωνσταντινίδης θα αγωνιστούν στα άκρα της επίθεσης. Αν ο Σάντσεζ δεν καταφέρει να ξεκινήσει στην ενδεκάδα, τότε θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί ο Γκάλβεζ και ο Κωνσταντινίδης θα παίξει εκτός απροόπτου ως σέντερ φορ.
Οι παίκτες που έχει στην διάθεση του ο Χόρχε Μπάριος και ακολούθησαν την αποστολή στην Κοζάνη είναι οι: Νάνι, Κατσίβελος, Σωτρίνης, Μοράλες, Κουτσογιάννης, Καριώτης, Παπαστεργίου, Ντακούρ, Καρακώστας, Φλάμος, Κωνσταντινίδης, Παπαϊωάννου, Μάγγος, Γκινής, Γεωργιάδης, Γκάλβεζ, Κακαζούκης, Σάντσεζ, Ζαρίφης και Μωυσίδης.
Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα είναι ο Αντώνης Ζήλος από την Λάρισα με βοηθούς του τους Λάκη Κωνσταντίνο και Θόδωρο Καραμπούλα από την ίδια Ενωση.
Η ΚΟΖΑΝΗ
Καίγεται για βαθμούς η Κοζάνη και σήμερα τα παίζει όλα για όλα στο εντός έδρας ματς με τη Νίκη για την παραμονή της. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 12η θέση της κατάταξης, ισοβαθμώντας με τον Οδυσσέα Αναγέννησης. Στην έδρα τους έχουν κερδίσει τέσσερις φορές, πέντε παραχώρησαν ισοπαλία, ενώ πέντε ομάδες έφυγαν με το διπλό από το Δημοτικό στάδιο της Κοζάνης. Η Κοζάνη διαθέτει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας με μόλις 19 γκολ ενεργητικό και στηρίζεται κυρίως στην άμυνά της. Βέβαια στο σημερινό ματς χρειάζεται απαραίτητα το τρίποντο και αναμένεται να παίξει φουλ επίθεση για να πετύχει το στόχο της.
Γ’ ΕΘΝΙΚΗ – 31η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Γήπεδο: Δημοτικό Κοζάνης
Ωρα: 16.00
Διαιτητής: Αντ. Ζήλος (Λάρισας)
ΚΟΖΑΝΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
33.ΒΟΥΡΑΣ 1.ΝΑΝΙ
4.ΖΙΦΚΑΣ 20.ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ
13.ΜΙΡΚΤΣΙΑΝ 27.ΚΑΚΑΖΟΥΚΗΣ
26.ΚΛΑΖΟΓΛΟΥ 5.ΣΩΤΡΙΝΗΣ
32.ΒΛΑΧΟΣ 4.ΜΟΡΑΛΕΣ
5.ΜΠΑΚΑΝΟΣ 18.ΜΑΓΓΟΣ
10.ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ 2.ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ
27.ΔΕΛΗΜΠΑΣΗΣ 26.ΓΚΑΛΒΕΖ
28.ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ 23.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
86.ΣΟΥΛΙΔΗΣ 14.ΜΩΥΣΙΔΗΣ
31.ΤΟΜΑΡΑΣ 7.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
Προπονητές:
Β. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Χ. ΜΠΑΡΙΟΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου