ΤΟΠΙΚΑ

Συνάντηση γνωριμίας Ε.ΠΑ.Μ. Θεσσαλίας με το Σύλλογο Συνταξιούχων ΑΓΕΤ Βόλου

συνάντηση-γνωριμίας-ε-πα-μ-θεσσαλίας-μ-846227

Στο πλαίσιο της προσπάθειας επικοινωνίας του ΕΠΑΜ με τους φορείς και τις συλλογικότητες της Μαγνησίας, έγινε η συνάντηση γνωριμίας του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου – Τομέας Θεσσαλίας (Ε.ΠΑ.Μ.) με εκπροσώπους του Συλλόγου Συνταξιούχων της ΑΓΕΤ στα γραφεία του Συλλόγου, μετά από σχετική πρόσκληση.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το ΕΠΑΜ αναφέρονται τα εξής:

«Διαπιστώθηκε από τη μεριά του προεδρείου του Συλλόγου έλλειψη διάθεσης επικοινωνίας και συζήτησης, από ορισμένα μέλη του, με παρεμπόδιση των εκπροσώπων του Ε.Π.ΑΜ. στο να εκφράσουν τις απόψεις και τις προτάσεις του ΕΠΑΜ για την κατάσταση της χώρας και των συνταξιούχων γενικότερα. Στη συνάντηση παρέστησαν για το Σύλλογο συνταξιούχων ΑΓΕΤ Βόλου: οι κ.κ. Μούτας Θ., Παπαϊωάννου Δ. (πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ κατά δήλωσή του) και Σούρλας.

Και για το Ε.ΠΑ.Μ. Θεσσαλίας οι: Κ. Παχιός (Συνταξιούχος ΑΓΕΤ), Χ. Γκαγιάννης (μουσικός) & Γ. Λέτσιος (Πολιτικός Μηχανικός).

Το ΕΠΑΜ θα συνεχίζει την προσπάθεια γνωριμίας και επικοινωνίας με τους φορείς της περιοχής γιατί πιστεύει ότι έχει χρέος να το πράξει, χρέος απέναντι στην ιστορία της χώρας και τους αγώνες του λαού για πραγματική δημοκρατία, δικαιοσύνη και εθνική κυριαρχία με το λαό στην πρώτη γραμμή».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου