ΤΟΠΙΚΑ

Συνεχίζει τον αγώνα της η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ

συνεχίζει-τον-αγώνα-της-η-δαπ-νδφκ-846383

Δηλώσεις Αθ. Μόρα και Ε. Χατζηεμμανουήλ

Ενισχυμένη από την κάλπη στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, βγήκε φέτος η ΔΑΠ ΝΔΦΚ. Κατέλαβε τη δεύτερη θέση με ποσοστό 22,7% έναντι 20,1% πέρυσι. Με αφορμή το εκλογικό αποτέλεσμα, ο γραμματέας της ΔΑΠ ΝΔΦΚ, Εμμανουήλ Χατζηεμμανουήλ επισημαίνει: «Είμαστε υπερήφανοι για την προσπάθεια αλλά και για τα αποτελέσματα σε κάθε σχολή, είτε πρόκειται για την πρώτη είτε για την δεύτερη θέση! Συνεχίζουμε τον αγώνα μέσα στα αμφιθέατρα, με αυτοπεποίθηση, με αποφασιστικότητα και με όραμα ένα αναβαθμισμένο πανεπιστήμιο που δεν θα ασφυκτιά κάτω από την πίεση της διακυβέρνησης της χώρας από το ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ».

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας, Αθανάσιος Μόρας, ανέφερε:

«Εχοντας πρωταρχικό μέλημα την διεκδίκηση των δικαιωμάτων της νέας γενιάς, θα ήθελα να συγχαρώ τις νέες και τους νέους της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ Bόλου, για τον αγώνα που έδωσαν αλλά και να πω ένα μεγάλο μπράβο για τις πρωτιές τους και την αύξηση των ποσοστών, στο Οικονομικό και στο Τμήμα Ειδικής αγωγής. Η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ η μοναδική φοιτητική παράταξη που σταθερά βρίσκεται δίπλα στον φοιτητή είναι ο φωτεινός φάρος που θα εμποδίσει το καράβι της νέας γενιάς από την καταστροφή. Συγχαρητήρια συνεχίστε την σκληρή δουλειά που θα φέρει την αλλαγή στην γενιά μας».

Εξάλλου, ο υποψήφιος πρόεδρος Γ. Εμμανουηλίδης, σημείωσε ότι «η εμφάνιση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στις φοιτητικές εκλογές είναι μια ξεκάθαρη απάντηση των φοιτητών ενάντια στην πολιτική μιας κυβέρνησης που οδηγεί τη χώρα στο γκρεμό».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου