ΤΟΠΙΚΑ

Στην πισίνα σήμερα οι Παίδες ΝΟΒΑ και Ο.Υ.Κ.

στην-πισίνα-σήμερα-οι-παίδες-νοβα-και-ο-851206

Η δεύτερη προκριματική φάση του Πρωταθλήματος Πόλο στην κατηγορία Παίδων ξεκινά σήμερα Παρασκευή και θα διαρκέσει μέχρι και την ημέρα της Κυριακής. Οι αγώνες αφορούν στις ομάδες τριών ομίλων, με την Μαγνησία να εκπροσωπείται στον Α’ όμιλο από τις ομάδες του ΝΟΒΑ και του Ο.Υ.Κ.
Στον όμιλο που συμμετέχουν οι βολιώτικες ομάδες βρίσκονται επίσης οι ομάδες του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, της Αναγέννησης Λαμίας και της Χίου. Από εκεί και πέρα στον Β΄ όμιλο συμμετέχουν ο ΝΟ Βουλιαγμένης, η ΝΕ Πατρών, ο Πανιώνιος, ο Ηλυσιακός, ο ΝΟ Χανίων και ο ΝΟ Πατρών. Στο τρίτο όμιλο θα αγωνιστούν οι ομάδες του Παλαιού Φαλήρου, της Γλυφάδας, του Περιστερίου, της Ηλιούπολης, του Ρεθύμνου αλλά και του Παναθηναϊκού.
Αξίζει να σημειωθεί πως στην τελική φάση που θα διεξαχθεί από τις 9 ως και τις 11 Ιουλίου θα προκριθούν δύο ομάδες από κάθε όμιλο, με τον όμιλο της Θεσσαλονίκης να έχει αναδείξει ως πρώτες τις ομάδες του Νηρέα Γέρακα και του Ηρακλή με τους αγώνες τους να έχουν διεξαχθεί στις 9-11 Απριλίου.
Ο Ο.Υ.Κ.
Οι νεαροί αθλητές είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό με στόχο την πρόκριση παρόλο που αρχικά ο Α΄ όμιλος της Ημιτελικής Φάσης επρόκειτο να γίνει στο Βόλο, πράγμα που θα διευκόλυνε το έργο των βολιώτικων ομάδων που συμμετέχουν, την τελευταία στιγμή όμως με την δικαιολογία ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα ξενοδοχεία έγινε μεταφορά της έδρας στην Αθήνα.
Στην αποστολή του Ο.Υ.Κ. συμμετέχουν οι: Πάκος Μάνος (τερμ.), Δανιηλίδης Χρήστος (φουντ), Ιωάννου Νίκος (φουντ), Αγιώτης Κων/νος (φουντ),
Τσιμπογιάννης Ευάγγελος (αμυντ), Χατζόπουλος Χρήστος (αμυντ), Καλιτζαίος Αναστάσης (αμυντ), Τσιανάκας Δημήτρης (αμυντ), Αργύρης Νίκος (περιφ), Ξηρός Χρήστος (περιφ), Καραίσκος Κων/νος (περιφ),
Μπαρμπάκος Αλεξανδρος (περιφ), Χατζηαποστόλου Νίκος (περιφ), Κυριαζής Αλέξανδρος (περιφ), Αλεξίου Σπύρος (περιφ). Προπονητής της βολιώτικης ομάδας είναι ο Θωμάς Μεφσούτ με συνοδό τον κ. Θανάση Καλιτζαίο.
Ο ΝΟΒΑ
Στο βολιώτικο συγκρότημα επικρατεί αισιοδοξία για την επίτευξη του σκοπού. Ο προπονητής κ. Βασίλης Αλαμπάνος θα έχει στη διάθεσή του τους παρακάτω παίκτες: Μπουντούκος Θ, Λάμπης Κ. (τερμ.), Κούρτης Α., ΜιχαηλίδηςΜ., Μίλτος Γ., Γεωργιάδης Γ., Τζιάννης Α., Φιλίππου Φ., Κοντοβάς Ε., Τσιάμης Α., Ζαμάνης Θ., Οικονομίδης Σ., Γιαλίδης Λ., Αλεξανδρίδης Η., Φυντικίδης Γ., Βαλιάντζας Π., Διαμάντης Α., Μπουρέλιας Α.
Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:
Σήμερα
1η αγωνιστική
Ολυμπιακός – Ο.Υ.Κ. (6.30 μ.μ.)
ΝΟΒΑ – Αναγέννηση Λαμίας (7.30 μ.μ.)
ΠΑΟΚ – Χίος (8.30μ.μ.)
Αύριο
2η αγωνιστική
Ο.Υ.Κ. – Αναγέννηση Λαμίας (10:30 μ.μ.)
ΧΙΟΣ – ΝΟΒΑ (11:30μ.μ.)
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (12:30 μ.μ.)
3η αγωνιστική
Αναγέννηση Λαμίας- Χίος (5.30 μ.μ.)
ΠΑΟΚ – Ο.Υ.Κ. ΒΟΛΟΥ (6.30 μ.μ.)
ΝΟΒΑ – Ολυμπιακός (7.30 μ.μ.)
Κυριακή
4η αγωνιστική
Ο.Υ.Κ. – Χίος (9 μ.μ.)
Ολυμπιακός – Αναγέννηση Λαμίας (10 μ.μ.)
ΠΑΟΚ – ΝΟΒΑ (11 π.μ.)
5η αγωνιστική
Χίος-Ολυμπιακός (4μ.μ.)
Αναγέννηση Λαμίας – ΠΑΟΚ (5 μ.μ.)
ΝΟΒΑ- Ο.Υ.Κ. (6 μ.μ.)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου