ΤΟΠΙΚΑ

Απαγωγή Βολιώτη εφοπλιστή

απαγωγή-βολιώτη-εφοπλιστή-851206

Γνωστό εκδότη περιοδικών συνέλαβε η Αστυνομία ως τον φυσικό αυτουργό απαγωγής του 32χρονου Βολιώτη επιχειρηματία Θεμιστοκλή Πετράκη που δραστηριοπιείται στην Αθήνα, κυρίως στον εφοπλιστικό χώρο. Η σύλληψη έγινε την περασμένη Δευτέρα το βράδυ στο σπίτι του εκδότη στην Κηφισιά.
Οι άνδρες της ασφάλειας Κηφισιάς μετέφεραν τον πρώην ιδιοκτήτη εφημερίδων και περιοδικών στα γραφεία της Διεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής και από κει τον οδήγησαν στον ανακριτή.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο εκδότης, ήταν αυτός που προσπάθησε να απαγάγει τον νεαρό επιχειρηματία τον περασμένο Οκτώβριο κοντά στο σπίτι του στα βόρεια προάστια.H αστυνομία υποψιάζεται οικονομικές διαφορές.
Ο εκδότης περίμενε έξω από το σπίτι του θύματος για περισσότερες από τρεις ώρες το πρωί της 9ης Οκτωβρίου. Φορούσε καπέλο τζόκεϋ και γυαλιά ηλίου για να κρύψει τα χαρακτηριστικά του. Ο Θ. Πετράκης, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος της ναυτιλιακής «ΙΩΛΚΟΣ Hellenic Maritime Enterprises c.o. LTD», βγήκε από το σπίτι του και επιβιβάστηκε στο πολυτελές Jeep του. Ο επίδοξος απαγωγέας, με καλυμμένο πρόσωπο και κρατώντας όπλο, τον ανάγκασε να ανοίξει την πίσω αριστερή πόρτα του οχήματος και στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε αυτό.
Όμως η απόπειρα είχε… άδοξο τέλος για τον απαγωγέα.
Ο γνωστός εκδότης, που εξέδιδε περιοδικά οικονομικού περιεχομένου στη χρυσή εποχή του Χρηματιστηρίου, φοβήθηκε και την κοπάνησε όταν είδε ότι το θύμα του αντιδρούσε. Συγκεκριμένα ο Θ. εκμεταλλευόμενος μία πινακίδα STOP που υπήρχε στο δρόμο σταμάτησε το όχημα, πήδηξε έξω και άρχισε να τρέχει στο δρόμο. Έτσι κατάφερε να διαφύγει, ενώ ο παρ’ ολίγον απαγωγέας του εγκατέλειψε την προσπάθεια να τον κυνηγήσει.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου