ΤΟΠΙΚΑ

Σε ετοιμότητα εν όψει ΠΑΟΚ ο Βόλος 2004

σε-ετοιμότητα-εν-όψει-παοκ-ο-βόλος-2004-851206

Για την αναμέτρηση με την ομάδα του ΠΑΟΚ έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους οι παίκτριες του Βόλος 2004, μιας και την ερχόμενη Κυριακή διεξάγεται η 3η αγωνιστική της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.
Οι Βολιώτισσες ισοβαθμούν με την ομάδα του Δικεφάλου του Βορρά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, μιας και έχουν από δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.
Τελευταία επιτυχία των κοριτσιών του Θωμά Μακρή καταγράφεται την περασμένη Κυριακή, όταν και οι ερυθρόλευκες επιβλήθηκαν με 3-1 των Αμαζόνων στη Δράμα.
Ο τεχνικός της ομάδας δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ σχετικά: «Είναι γεγονός πως δεν ξεκινήσαμε όπως θα θέλαμε, μιας και η αρχή μας ήταν κάπως νωθρή. Βέβαια φθάσαμε στην επίτευξη του πρώτου τέρματος σχετικά νωρίς και από εκεί και πέρα κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο. Μία αδράνεια όμως στην άμυνά μας και ένα στιγμιαίο λάθος έφερε την ισοφάριση, αλλά για ακόμη μια φορά οι παίκτριές μου έδειξαν χαρακτήρα, αφού κατορθώσαμε να πετύχουμε ακόμη ένα τέρμα πριν πάμε στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη έγινε το 3-1 και εκεί πιστεύω τελείωσαν όλα, μιας και είχαμε την ψυχολογία πλέον με το μέρος μας και θα μπορούσαμε να έχουμε σημειώσει και άλλα, αν είχαμε λίγο μεγαλύτερη προσοχή στην τελική φάση με τις Γιοβάνοβιτς και Ντούσα». Πλέον το ματς με τις Αμαζόνες αποτελεί παρελθόν και η προσοχή έχει στραφεί στο ντέρμπι της αγωνιστικής με την ομάδα του ΠΑΟΚ, όπου στα τρία τελευταία χρόνια ο Βόλος 2004 σε ματς κανονικής περιόδου παραμένει αήττητος. Οι προπονήσεις είναι καθημερινές, ενώ χθες τεχνικό τιμ και ποδοσφαιρικό τμήμα ανέλυσαν τον προσεχή τους αντίπαλο μέσω DVD.
Πρόβλημα με Γουγούση
Ενα πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο όμως φαίνεται να μην είναι κάτι το σοβαρό, απασχολεί το τεχνικό τιμ, μιας και η Γουγούση αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο. Προς το παρόν η ερυθρόλευκη παίκτρια ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, μιας και όπως έχει εκτιμηθεί η κούραση είναι η αιτία. Από την άλλη αξίζει να σημειωθεί πως άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν όπως είναι αυτά των καρτών πέρα από την Τσιρδάνη που βρίσκεται στο όριο, έχοντας δεχθεί μέχρι στιγμής τρεις κίτρινες κάρτες. Εξελίξεις παράλληλα αναμένονται και με την Ντανιέλλα Τραίκοβιτς, το δελτίο της οποίας δεν έχει εκδοθεί ακόμη από την ΕΠΟ με την παίκτρια ωστόσο να προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.
Η βαθμολογία σε δύο αγώνες
Θ. Ομάδα ΓΚΟΛ Β.
1. ΠΑΟΚ 6-1 6
2. Βόλος 2004 5-2 6
3. Αίγινα 5-3 3
4. Καλλιθέα 1-2 1
5. Γλυφάδα 0-4 1
6. Αμαζόνες Δρ. 2-7 0
Οι αγώνες της Κυριακής
ΠΑΟΚ-Βόλος 2004
Καλλιθέα-Αμαζόνες Δρ.
Γλυφάδα-Αίγινα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου