ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αθλητές της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου σε αγώνες Αναβάσεων στην Κύμη Ευβοίας & στη Δράμα

αθλητές-της-λέσχης-αυτοκινήτου-βόλου-3399

To Πρωτάθλημα Αναβάσεων θα συνεχιστεί στις 14-15 Μαΐου στην Κύμη με την διεξαγωγή της ομώνυμης Ανάβασης η οποία συγκέντρωσε 76 συμμετοχές!

Ο αγώνας αποτελεί τον 3ο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων και διοργανώνεται από το Σωματείο “Start Line”. Το παρών θα δώσει ο αθλητής της Λ.Α.Βόλου, Αντώνης Σταφυλοπάτης με το ¨πλέον¨ μαύρο Opel Astra OPC στην κατηγορία που επέλεξε να διαγωνίζεται για το 2016 Formula Salloon.

Το Αθλητικό Σωματείο “Όμιλος Φίλων Αυτοκινήτου Δράμας” διοργανώνει το ίδιο Σαββατοκύριακο την 4η Ανάβαση Κορύλοβου Δράμας. Ο αγώνας αποτελεί τον 2ο φετινό γύρο του Κυπέλλου Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος. Στον αγώνα δήλωσαν συμμετοχή δύο αθλητές της Λ.Α.Βόλου, ο Απόστολος Βιδούρης με Mitsubishi evo στην ομάδα/κλάση Ν4, και ο Κώστας Βασταρδής με το ολοκαίνουργιο και πανέμορφο Citroen Xsara WRC στην ομάδα Formula Salloon. Την προσπάθεια στηρίζουν το ξενοδοχείο στο Μούρεσι Πηλίου Prasino Galazio Sea View Suites, η Ταβέρνα ακρογιάλι στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου, Ελαστικά Τσίνης.

Η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου εύχεται στους αθλητές της καλό αγώνα, καλό τερματισμό με επιτυχίες!!

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου