ΤΟΠΙΚΑ

Κληροδότημα των προγόνων μας η Ελλάδα

κληροδότημα-των-προγόνων-μας-η-ελλάδα-5975

Υπογραμμίστηκε χθες σε εκδήλωση των «Ελλήνων Συνέλευσις» στο Αχίλλειο

Τη στρατηγική ανάπτυξης του δήμου Βόλου μέσω προγράμματος δόμησης χρηματοδότησης, καθώς και τρόπους οριστικής αποπληρωμής οφειλών σε Δημόσιο – Τράπεζες – Ασφαλιστικά Ταμεία, παρουσιάστηκαν στη διάρκεια της ενημερωτικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε χθες από την «Ελλήνων Συνέλευσις» στο κατάμεστο από κόσμο «Αχίλλειο».

Ομιλητές της χθεσινής εκδήλωσης ήταν οι Γιάννης Καλογερόπουλος, Γιάννης Δάρας, Χρήστος Κουτμάνης, πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις» Βόλου και ο Χρήστος Μπαλαντίνας.

Οπως υπογραμμίστηκε μεταξύ άλλων η «η Ελλάδα είναι το κληροδότημα των προγόνων μας, το οποίο πρέπει να κληροδοτήσουμε και στους απογόνους μας. Η μορφή του κληροδοτήματος είναι καταπίστευμα για ασφαλή χρήση και φύλαξη και οι Ελληνες θα πάρουν το κληροδότημα στα χέρια τους με συγκεκριμένο μηχανισμό και πλατφόρμα».

Παράλληλα, επισημάνθηκε ότι «το ελληνικό έθνος έχει την κυριότητα του κληροδοτήματος», «η Ελλάδα κατασχέθηκε από το 2010 αμετάκλητα» και γι’ αυτό το λόγο «πρέπει να την ελευθερώσουμε» όπως ανέφεραν οι ομιλητές, οι οποίοι προσέθεσαν ότι «το πείραμα που βιώνει η Ελλάδα δεν έχει προηγούμενο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου