ΤΟΠΙΚΑ

Ένα νέο, άτυπο ρεκόρ δημιουργήθηκε από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου

ένα-νέο-άτυπο-ρεκόρ-δημιουργήθηκε-από-7495
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ένα νέο, άτυπο ρεκόρ δημιουργήθηκε τη Κυριακή που μας πέρασε από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου, καθώς αθλητές του μέσα σε λιγότερο από ένα 24ωρο, μετείχαν ούτε λίγο ούτε πολύ, σε 5 αγώνες που έγιναν σε όλη την Ελλάδα.

Με 34 μέλη και φίλους του έτρεξε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου στον 7ο Ιπποκράτειο Αγώνα Δρόμου 10 χιλιομέτρων στη Λάρισα, αγώνα όπου δίνει μαζικά το παρόν κάθε χρονιά.
Μεγάλη διάκριση για τον Δημήτρη Φράγκο που κατέλαβε τη 3η θέση της γενικής κατάταξης. 1η στη κατηγορία της τερμάτισε η Ευαγγελία Παπαχρήστου, 1ος ο Σταύρος Βασιλειάδης, 2ος ο Αργύρης Βουρλογιάννης.
Για 1η φορά έτρεξαν στην απόσταση των 10 χιλιομέτρων η Άννα Κλειδωνάρη και η Εμμανουέλα Μανούσου. Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου ευχαριστεί και συγχαίρει τη διοργάνωση και τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας, για τον άριστο αγώνα που προσέφεραν στους αγωνιζόμενους.
Αγωνίστηκαν οι:
Φράγκος Δημήτρης
Γιαννούλας Αχιλλέας
Παλάντζας Κώστας
Μαγαλιός Κώστας
Βουρλογιάννης Αργύρης
Νάπας Γιάννης
Στατήρης Κώστας
Γάκης Δημήτρης
Γιαννούχος Βαγγέλης
Κοτρώνης Κώστας
Τρύφωνος Σπύρος
Αθηναίος Χρήστος
Ρουγκάτσης Χρήστος
Κυριαζής Γιάννης
Παπαδόπουλος Θανάσης
Χαλκιάς Βασίλης
Βέργας Κώστας
Τζαφλέρης Θάνος
Δροσινός Αντώνης
Παπαχρήστος Λεωνίδας
Κοσμίδης Μάκης
Κράβαρης Θανάσης
Νέος Απόστολος
Βίγκλας Λίνος
Παπαχρήστου Ευαγγελία
Αλμπάνης Τίμος
Τζήμου Αλεξία
Βασιλειάδης Σταύρος
Αλεξάκης Ιωάννης
Τασιώνη Βάσω
Κλειδωνάρη Άννα
Ζαφειρίου Ανάργυρος
Μανούσου Εμμανουέλα
Μιχαλόπουλος Οδυσσέας
Τη 14η θέση, και 1η στη κατηγορία του κατέλαβε ο Αλέξης Παπαλεξίου στον 6ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο Δρόμο Λευκάδας που έγινε το Σάββατο.

Τη 1η θέση στη κατηγορία άνω των 60 ετών, και την 63η ανάμεσα σε 1026 αθλητές στα 5 χιλιόμετρα, κατέλαβε ο Στράτος Συμεωνίδης στο Run Greece Ιωαννίνων που έγινε το πρωί. Ο Στράτος Συμεωνίδης είναι ο μόνος αθλητής από όλη την Ελλάδα που έχει τρέξει και στις 6 πόλεις που γίνεται το Run Greece, και για αυτό το λόγο μάλιστα στο Ηράκλειο στις 17 Απριλίου ήταν προσκεκλημένος του ΣΕΓΑΣ.

Εξάλλου, η Χριστίνα Χατζηγιαννίδου έτρεξε τη Κυριακή τον πρώτο της αγώνα βουνού, στο Σέιχ Σου στη Θεσσαλονίκη (16 χιλιόμετρα).

Στον αγώνα βουνού Ανοπαία Ατραπός στο Όρος Καλίδρομο στη Φθιώτιδα, στο Μονοπάτι του Εφιάλτη και με τερματισμό τις Θερμοπύλες (16χλμ), αγωνίστηκαν 4 αθλητές του συλλόγου:

Καλαντζής Γιώργος
Μπατζάκας Γιάννης
Οικονόμου Θανάσης
Κράβαρης Σάκης
Σημειώνεται ότι δράση υπήρξε ακόμη και το Μεγάλο Σάββατο:
Έτσι στις 30 Απριλίου διεξήχθη ο Αγώνας δρόμου στα Λεύκτρα Βοιωτίας. Σε αυτόν έτρεξαν δύο αθλητές του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου. Πρώτα έγινε ο αγώνας των 3,5 χιλιομέτρων, όπου ο Αλέξης Παπαλεξίου κατέλαβε τη 3η θέση. Ακολούθησε ο αγώνας των 10 χιλιομέτρων, όπου ο Αλέξης Παπαλεξίου ξανά τερμάτισε 3ος. Πολύ καλή εμφάνιση έκανε και στους δύο αγώνες όπου έτρεξε ο Τίμος Αλμπάνης, ο οποίος μάλιστα είναι κάτοικος Southampton και μέλος του συλλόγου.

Τέλος, σε άλλους αγώνες που έγιναν πρόσφατα, στις 16 Απριλίου στο Rodopi Challenge 2016 (50 μίλια), αγωνίστηκαν ο Κώστας Ραμματάς και ο Σεραφείμ Τσαμασιώτης. Στο Μονοπάτι Παρνασσού (24,2 χιλιόμετρα) έτρεξαν στις 24 Απριλίου ο Γιώργος Καλαντζής και ο Γιάννης Μπατζάκας.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου συγχαίρει τον Κώστα Τσαντό για την εξαιρετική εμφάνιση στο Transvulcania 74 χιλιομέτρων που φιλοξενήθηκε στην ηφαιστειογενή La Palma των Καναρίων Νήσων το Σάββατο.

Επίσης συγχαίρει τη Βιολέτα Διαλετάρα για τη 2η θέση στη κατηγορία της που κατέλαβε στο τρίαθλο XTERRA Greece Championship 2016 Full Distance.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου