ΤΟΠΙΚΑ

Από σήμερα άνοδο ο Ολυμπιακός Βόλου

από-σήμερα-άνοδο-ο-ολυμπιακός-βόλου-851206

Προτελευταίο φετινό παιγνίδι στο Βόλο σήμερα (στις 4 μ.μ.) για τον Ολυμπιακό, που υποδέχεται τον Αγροτικό Αστέρα κι ενώ απομένουν 5 αγωνιστικές θέλει με νίκη να κλειδώσει την άνοδό του και το “20 χρονάκια ήταν αρκετά, Α΄ Εθνική ερχόμαστε ξανά” που τραγουδούν οι φίλαθλοι να γίνει πραγματικότητα…
Ο Ολυμπιακός θέλει την 11η σερί νίκη στο Βόλο, που σε συνδυασμό με απώλεια του ΟΦΗ στη Φυλή από το απόγευμα θα μπορεί να εξασφαλίσει μαθηματικά την άνοδο και να λέγεται ομάδα Σούπερ Λίγκα.
Την περασμένη Κυριακή στη Ρόδο το τρένο του Ολυμπιακού έκανε στάση και χάλασε ένα αήττητο σερί 12 αγωνιστικών, αφού γνώρισε την ήττα από το Διαγόρα, αλλά σήμερα παίζοντας στο Βόλο με τον Αγροτικό Αστέρα θέλει επιστροφή στις νίκες, αφού έχει κι άλλα σερί. Ο Ολυμπιακός εκτός τού ότι θέλει νίκη ρεβάνς, θέλει και να συνεχίσει το σερί νικών που έχει στο Βόλο για 10 αγώνες.
Ο Ολυμπιακός που στον α΄ γύρο από τον Αγροτικό Αστέρα γνώρισε την πρώτη ήττα εκτός Βόλου έχει 10 σερί νίκες στο Βόλο, έχοντας κερδίσει 2-0 τον Εθνικό, 3-1 τον Παναιτωλικό, 2-1 τον Πιερικό, 4-0 τη Δόξα Δράμας, 5-1 το Θρασύβουλο 6-0 το Αιγάλεω και 3-0 τον ΟΦΗ και στις 4 σήμερα με τον κόσμο στο πλευρό του θέλει την 11η σερί νίκη.
Ο Ολυμπιακός εκτός από τον κόσμο θα έχει σύμμαχο την καλή προϊστορία (στις συναντήσεις Β΄ Εθνικής με Αγροτικό Αστέρα ο Ολυμπιακός έχει 6 νίκες, 6 ισοπαλίες και 3 ήττες, ενώ στο σύνολο έχει κερδίσει 11 ματς, 8 έχουν λήξει ισόπαλα και έχει χάσει 4).
Ο κόσμος πάντως σήμερα θέλει και μπορεί να είναι πρωταγωνιστής, θέλει να συμμετάσχει στη μεγάλη γιορτή… της ανόδου και υπολογίζεται ότι θα γίνει ρεκόρ προσέλευσης φιλάθλων, που ήταν στο προηγούμενο ματς με τον ΟΦΗ το οποίο ήταν Τετάρτη.
Ο Ολυμπιακός θέλει την πιο ουσιαστική νίκη και ο προπονητής Σάκης Τσιώλης έχει κάνει τα πλάνα του αφού επιστρέφουν οι Μόνχε και Ζαραδούκας, που εξέτισαν τις ποινές τους και εκτός έμειναν οι Λ. Καμπάνταης, Ε.Μπουλούτ, Φουφουλας και Ιακωβάκης.
Ο Σάκης Τσιώλης μετά τη χθεσινή προπόνηση ανακοίνωσε την αποστολή για τον σημερινό αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα. Οι Κηπουρός, Ψυχογιός, Ζαραδούκας, Κόρμπος, Λιαπάκης, Αλβάρεζ, Μόνχε, Ουμπίντες, Ροτζέριο, Σολάκης, Αμπράμοβιτς, Αρβανίτης, Καπετάνος, Καρλόπουλος, Κοτίτσας, Πλιάγκας, Σιαλμάς, και Κολίτσι θέλουν με τον κόσμο να πανηγυρίσουν την 11η σερί νίκη στο Βόλο.
Οι οργανωμένοι του club Austrian Boys και του ΣΦΕΟΒ με ανακοινώσεις που εξέδωσαν καλούν όλους τους φιλάθλους της Μαγνησίας να γεμίσουν την έδρα του Ολυμπιακού Βόλου, το ΕΑΚ και όλοι μαζί, φίλαθλοι και ομάδα να κάνουν ένα ακόμα βήμα, ίσως και το τελευταίο, προς την επίτευξη του ονειρεμένου μας στόχου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου