ΤΟΠΙΚΑ

Πρωταγωνιστής επεισοδίου ο Απ. Αρέθας

πρωταγωνιστής-επεισοδίου-ο-απ-αρέθας-851206

Ξεπέρασε τα εσκαμμένα ο δήμαρχος Μηλεών Απόστολος Αρέθας, που επέλεξε σε μία επίσημη εκδήλωση -όπως η Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ Θεσσαλίας- να επιτεθεί με τρόπο άκομψο και σκαιότατο κατά της κ. Γερακούδη, εκτοξεύοντας μάλιστα και προειδοποιητικές απειλές εναντίον της… εάν και εφόσον δεν ικανοποιηθεί το αίτημά του.
Ο δήμαρχος Μηλεών και ενώ είχε ολοκληρωθεί η ομιλία του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου και όλοι κατευθύνονταν στη δεξίωση που παρέθετε ο ΣΕΒ Θεσσαλίας προς τιμήν των προσκεκλημένων, σε έντονο ύφος και με υψηλούς τόνους ζήτησε εξηγήσεις από την Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, διότι δεν εγκρίνεται η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Μηλεών για τη λήψη δανείου.
Ο τρόπος με τον οποίο σύμφωνα με αυτήκοες μάρτυρες απευθύνθηκε ο κ. Αρέθας στην κ. Γερακούδη ήταν αγενής και πρωτόγνωρος, με αποτέλεσμα η κ. Γερακούδη να δυσανασχετήσει αρχικά και έπειτα να ανταπαντήσει, ξεκαθαρίζοντας στο δήμαρχο Μηλεών ότι αφενός δεν δέχεται τελεσίγραφα και αφετέρου ότι δεν προτίθεται να συναινέσει.
“Εγώ δεν πρόκειται να γίνω συνεργός στη βιομηχανία δανείων και μάλιστα εν όψει Καλλικράτη, καθώς θα υποθηκεύσουν ουσιαστικά το μέλλον των νέων Δήμων” φέρεται να επισήμανε η κ. Γερακούδη, ενώ ο δήμαρχος Μηλεών εξανέστη και άρχιζε να απευθύνει φραστικές “προειδοποιήσεις” προς την περιφερειάρχη Θεσσαλίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το επεισόδιο έγινε αντιληπτό από πολλούς, που εάν μη τι άλλο έμειναν άφωνοι.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου