ΤΟΠΙΚΑ

Εορταγορά αγάπης για το Ορφανοτροφείο Βόλου

εορταγορά-αγάπης-για-το-ορφανοτροφεί-22662

Κάλεσμα ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας για ενίσχυση του Ιδρύματος

Κάλεσμα ευαισθητοποίησης απευθύνει στην τοπική κοινωνία του Βόλου ο πρόεδρος του Ορφανοτροφείου Βόλου, Αγγελος Αγραφιώτης, υπενθυμίζοντας ότι τα παιδιά του Ιδρύματος χρειάζονται τη στήριξη του κοινωνικού συνόλου.

Στο μεταξύ, το Πασχαλινό BAZAAR του Ιδρύματος ήδη ξεκίνησε να λειτουργεί στα γραφεία του Ιδρύματος, από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09.00 – 17.00. Παράλληλα, εκτίθενται από χθες, πασχαλινές κατασκευές και λαμπάδες, μπροστά από τον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγ. Νικολάου (επί της οδού Ερμού), 18.00 – 21.00.

Οι παιδαγωγοί του Ιδρύματος μαζί με τα παιδιά, δημιούργησαν όμορφες λαμπάδες και διάφορες πασχαλινές κατασκευές, με πολλή αγάπη και μεράκι, προκειμένου να διατεθούν για τη στήριξη του Ιδρύματος.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Αγραφιώτης, επισημαίνεται μεταξύ άλλων ότι «έχω την τύχη να είμαι γονιός και πρόσφατα είχα επίσης τη τύχη να γίνω «πολύτεκνος» μέσα από τη θέση του Πρόεδρου του Ορφανοτροφείου Βόλου. Όσοι είμαστε γονείς, αγαπάμε όλα τα παιδιά, όχι μονάχα τα δικά μας. Αυτές τις γιορτινές μέρες που έρχονται, οι περισσότεροι από εμάς θα τις περάσουν με τις οικογένειές τους. Υπάρχουν όμως παιδιά που δεν έχουν τις δικές τους οικογένειες.

Παιδιά για τα οποία εμείς παλεύουμε καθημερινά ώστε να μη τους λείψει τίποτα. Τα αγκαλιάζουμε με αγάπη και σκεφτόμαστε γι αυτά σα να είναι δικά μας παιδιά».

Ο πρόεδρος του Ορφανοτροφείου επισημαίνει παράλληλα ότι τα παιδιά χρειάζονται την αγάπη και τη στήριξη όλου του κόσμου, για «να νιώσουν πως βγαίνοντας από το Ίδρυμα θα έχουν αποδοχή από το κοινωνικό σύνολο» ενώ προσθέτει ότι «οι συνεργάτες μου, το προσωπικό, τα παιδιά του Ιδρύματος μας και εγώ προσωπικά, σας ζητάμε να στηρίξετε τις προσπάθειες μας ενισχύοντας οικονομικά το Πασχαλινό μας Bazaar, επιβραβεύοντας ταυτόχρονα τις προσπάθειες των παιδιών».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου