ΤΟΠΙΚΑ

Κάλεσμα αλληλεγγύης εμπόρων υπέρ προσφύγων

κάλεσμα-αλληλεγγύης-εμπόρων-υπέρ-προ-23396

Στη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις της Μόζας Α.Ε. προχωρά ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου και Νέας Ιωνίας υλοποιώντας την απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου.

Τα τρόφιμα αφορούν σε κρουασάν, χυμούς σε ατομική συσκευασία, μπισκότα, φρυγανιές, γάλα εβαπορέ, γάλα βρεφικό, παστεριωμένο γάλα 1lt μακράς διάρκειας σε χάρτινη συσκευασία, που να διατηρείται εκτός ψυγείου (όχι εβαπορέ), βρεφικά γάλατα σε σκόνη, φρυγανιές, μπισκότα, μέλι και μαρμελάδες (σε ατομικές μερίδες), τσάι (σε φακελάκια). Στη λίστα με τα είδη υπέρ των προσφύγων περιλαμβάνονται ακόμη παπούτσια αθλητικά Νo 40-43. 3. είδη ατομικής υγιεινής όπως μωρομάντιλα, πάνες, σαμπουάν και υγρό σαπούνι σε μικρές συσκευασίες ή επαγγελματικές μαζί με μικρά πλαστικά μπουκαλάκια, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σερβιέτες, ξυραφάκια μιας χρήσης. Επίσης, εξοπλισμός όπως βραστήρες επαγγελματικοί, πλαστικά ποτήρια, πιάτα, πιρούνια και θερμικά ποτήρια, αλλά και νερό σε συσκευασία των 500ml, πετσέτες προσώπου.

Οσοι επιθυμούν να συνδράμουν για την Κουζίνα Αλληλεγγύης, μπορούν να πηγαίνουν τρόφιμα.

Να επισημανθεί ότι τα είδη πρώτης ανάγκης και τα τρόφιμα θα συγκεντρώνονται στο κατάστημα με Είδη Αλιείας της κ. Σαμουηλίδη Ελλης, Ρ. Φεραίου 67 (μεταξύ Ροζού και Αθ. Διάκου) και ώρες 10:30-14:00, κάθε μέρα και 17:30-21:00, κάθε Τρίτη, Πέμπτη , Παρασκευή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου