ΤΟΠΙΚΑ

Ημερίδα ΟΕΒΕΜ για την κρουαζιέρα

ημερίδα-οεβεμ-για-την-κρουαζιέρα-32463

Ημερίδα με θέμα παρεμβάσεις στις υφιστάμενες υποδομές λιμένα και στοχευμένων σημείων της πόλης, με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας υποδοχής των κρουαζιερόπλοιων, παίρνει την πρωτοβουλία για να διοργανώσει η ΟΕΒΕΜ. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τρύφωνας Πλαστάρας έστειλε χθες επιστολή προς τον πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο του ΟΛΒ, Θρασύβουλο Σταυριδόπουλο, υποναύαρχο εν αποστρατεία, προκειμένου να ζητήσει τη συμμετοχή του στη διοργάνωση.

Οπως αναφέρει στην επιστολή του, η ΟΕΒΕΜ εκπροσωπεί πολλούς Συνδέσμους και Ενώσεις, που έχουν άμεσο ή έμμεσο όφελος από την αναβάθμιση της ποιότητας υποδοχής των κρουαζιερόπλοιων και για το λόγο αυτό αναλαμβάνει την πρωτοβουλία της από κοινού (εάν εκδηλωθεί αυτή η επιθυμία) ή μόνο από την ΟΕΒΕΜ, υποστήριξης της διοργάνωσης της προαναφερόμενης Ημερίδας. Στην ημερίδα προγραμματίζεται να αναπτυχθούν συγκεκριμένα πεδία όπως για την παρουσίαση στατιστικών στοιχείων κίνησης της κρουαζιέρας στη Μεσόγειο και το Αιγαίο, τα προγραμματικά σχέδια λιμένων και ανάδειξη της διαφοράς τους, τις απαιτήσεις των λειτουργών της κρουαζιέρας, τις απαιτήσεις από τους δήμους κ.α.

Προς αυτήν την κατεύθυνση, η ΟΕΒΕΜ προγραμματίζει να προσκληθούν στην εκδήλωση ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, ο γενικός γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, Χρήστος Λαμπρίδης, ο Γενικός Γραμματέας υπουργείου Τουρισμού, Γιώργος Τζιάλας και ο πρόεδρος εταιρειών κρουαζιέρας, Θεόδωρος Κόντες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου