ΤΟΠΙΚΑ

Με Μετέωρα ο Πύρασος μετά το θρίαμβο στο Κύπελλο

με-μετέωρα-ο-πύρασος-μετά-το-θρίαμβο-στ-851206

Δύο ενδιαφέροντα παιχνίδια περιλαμβάνει η 25η αγωνιστική του Περιφερειακού Πρωταθλήματος, καθώς Πύρασος και ΑΕ Διμηνίου παίζουν με δυνατούς αντιπάλους. Ο μεν Πύρασος, μετά την πρόκριση στο Κύπελλο κόντρα στη Σπερχειάδα, θα υποδεχθεί στο στάδιο του Αλμυρού τα Μετέωρα σε ένα παιχνίδι που αναμένεται αρκετά ανοιχτό, η δε ΑΕ Διμηνίου ταξιδεύει χωρίς άγχος στον Τύρναβο, όπου θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα, που είναι και πρωτοπόρος της βαθμολογίας.
Με ροτέισον για τη νίκη
Το συνηθισμένο τον τελευταίο καιρό ροτέισον θα εφαρμόσει και αυτή την Κυριακή ο Λάκης Μπακάλης στον αγώνα του Πυράσου κόντρα στα Μετέωρα. Η ομάδα της Ν. Αγχιάλου μετά την επεισοδιακή αλλά ταυτόχρονα μεγάλη πρόκριση επί του Ατρομήτου Σπερχειάδας στο Κύπελλο, θέλει να συνεχίσει το πετυχημένο σερί των τελευταίων παιχνιδιών και αυτή την Κυριακή με τα Μετέωρα. Σε κάτι τέτοιο βοηθά και ο αντίπαλος, μιας και η ομάδα των Μετεώρων θα παίξει ανοιχτά χωρίς άγχος, καθώς έχει ξεφύγει πλέον από τη ζώνη του υποβιβασμού. Άλλωστε πρόκειται για ένα σύνολο που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο χωρίς ιδιαίτερη σκοπιμότητα και χωρίς να κλείνεται στην άμυνά του σε όλα τα παιχνίδια του μέχρι στιγμής.
Ο Πύρασος από την πλευρά του δείχνει μια συνεχόμενη συνέπεια σε όλες του τις υποχρεώσεις, αφού παρουσιάζεται σοβαρός τόσο στο πρωτάθλημα, που είναι αδιάφορος βαθμολογικά, όσο και στο Κύπελλο όπου και διαπρέπει. Ο προπονητής, Λάκης Μπακάλης θα αλλάξει για άλλη μια φορά πρόσωπα στην ενδεκάδα προκείμενου να αποφευχθεί η κόπωση στους παίκτες του αλλά και για να «φρεσκάρει» την ομάδα. Σε δηλώσεις του ενόψει του Κυριακάτικου παιχνιδιού ο κόουτς του Πυράσου τόνισε πως η ομάδα θα κατέβει για τη νίκη χωρίς άγχος αλλά με την ίδια σοβαρότητα. «Η ομάδα πρέπει να ξεπεράσει την κούραση των 120 λεπτών του αγώνα με τον Ατρόμητο, αλλά ταυτόχρονα και να φανεί σοβαρή» υπογράμμισε ο κ. Μπακάλης, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών ή καρτών για το επερχόμενο ματς. Τον αγώνα θα διευθύνει ο Πουλαφής του συνδέσμου Μακεδονίας με βοηθούς τους Καραγιάννη και Ιωακειμίδη.
Χωρίς άγχος για καλή εμφάνιση
Με στόχο μια καλή εμφάνιση θα αγωνιστεί την Κυριακή κόντρα στον Τύρναβο η ΑΕ Διμηνίου. Η ομάδα της Αισωνίας είναι πλέον καταδικασμένη σε υποβιβασμό και το μόνο που της απομένει είναι να παίζει σε κάθε παιχνίδι για το γόητρο και τις εντυπώσεις. Την προηγούμενη αγωνιστική η ΑΕΔ είχε ρεπό, ενώ αυτή την Κυριακή ρίχνεται στα βαθιά, καθώς ο Τύρναβος είναι μακράν η καλύτερη και πιο ισχυρή ομάδα του ομίλου και ειδικά στην έδρα του είναι πανίσχυρος. Ωστόσο οι παίκτες του Θάνου Θεοδώρου δεν έχουν πλέον τίποτα να χάσουν και θα αγωνιστούν με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα, θέλοντας να χαλάσουν το αήττητο της έδρας του Τυρνάβου. Να θυμίσουμε ότι η ομάδα της Λάρισας μετρά στην έδρα της 8 νίκες, 3 ισοπαλίες και καμία ήττα, γεγονός που καταδεικνύει το βαθμό δυσκολίας του συγκεκριμένου παιχνιδιού για την ΑΕΔ.
Στα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας, σημαντικά προβλήματα δεν υπάρχουν πέραν του εδώ και καιρό τραυματία Δημήτρη Κόφφα. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι ενώ το ποιοι θα είναι τελικά διαθέσιμοι θα ξεκαθαριστεί στην αυριανή τελευταία προπόνηση της ομάδας. Διαιτητής της κυριακάτικης συνάντησης θα είναι ο Μυλωνάς από την Ημαθία με βοηθούς τους Δεβετζίδη και Μπακάλη από τον ίδιο σύνδεσμο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου