Πλήρωσε κλήση με μονόλεπτα ~ Νεαρός στα ΕΛΤΑ Βόλου

Τελευταία ενημέρωση: 2016-04-09, 19:15:27
Μέχρι και ενισχύσεις φώναξε η υπάλληλος για την καταμέτρηση των κερμάτων (φωτό αρχείου)
Πλήρωσε κλήση με μονόλεπτα ~ Νεαρός στα ΕΛΤΑ Βόλου

Ηθελε να… τιμωρήσει το ελληνικό δημόσιο για κλήση που του έκοψε η Τροχαία - Τέσσερα άτομα μετρούσαν δύο ώρες!

Κλήση της τροχαίας ύψους 200 ευρώ σε κέρματα του ενός, δύο και πέντε λεπτών του ευρώ, πλήρωσε νεαρός, σε γκισέ στα ΕΛ.ΤΑ. του Βόλου. Ηθελε να τιμωρήσει το ελληνικό δημόσιο ταλαιπωρώντας το, φέρεται να ισχυρίστηκε ενώπιον των υπαλλήλων, που στη θέα του «βουνού» των κερμάτων… σάστισαν. Και φαίνεται να το πέτυχε: τέσσερα άτομα μετρούσαν επί δύο ώρες τα «φραγκοδίφραγκα».

Ρεπορτάζ: ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Το περιστατικό έγινε προχθές, στις τέσσερις περίπου το απόγευμα. Στο κεντρικό υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. ήταν δύο υπάλληλοι πίσω από τα γκισέ και κόσμος που περίμενε να εξυπηρετηθεί. Ανάμεσά τους και ο νεαρός. Πήρε χαρτί προτεραιότητας, περίμενε υπομονετικά και μόλις έφθασε μπροστά στο γκισέ των ΕΛ.ΤΑ. «πήρε το αίμα του πίσω».

Παρέδωσε στην υπάλληλο την κλήση που βεβαίωσε εις βάρος του η Τροχαία για παράβαση και δήλωσε ότι θα πληρώσει σε ψιλά. Η υπάλληλος δεν φανταζόταν τι ψιλά εννοούσε ο νεαρός. Οταν είδε τη σακούλα του σούπερ μάρκετ γεμάτη με μονόλεπτα, δίλεπτα και πεντάλεπτα, σάστισε. «Γιατί ρε φίλε μου το κάνεις αυτό;», φέρεται να ρώτησε με απόγνωση η υπάλληλος. «Τιμωρώ το ελληνικό δημόσιο ταλαιπωρώντας το», φαίνεται να της απάντησε ο νεαρός σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. Η υπάλληλος έκανε μία ακόμη προσπάθεια, ζητώντας από το νεαρό να επιστρέψει την επομένη το πρωί, οπότε και περισσότεροι υπάλληλοι βρίσκονται στο κατάστημα για να μπορέσει να γίνει η καταμέτρηση. Ο νεαρός αρνήθηκε, καθώς έληγε η προθεσμία των 10 ημερών, διάστημα στο οποίο είχε τη δυνατότητα να καταβάλλει το μισό χρηματικό ποσό του προστίμου. Η υπάλληλος, βγήκε από το γκισέ, πήρε τη σακούλα με τα νομίσματα και τα άδειασε πάνω στο τραπέζι που υπάρχει μπροστά από τα ταμεία για την εξυπηρέτηση των πελατών. Αρχισε να τα μετρά ένα - ένα μαζί με το νεαρό. Κατά την καταμέτρηση προέκυψαν διαφορές. Φώναξαν ενισχύσεις. Ηρθαν δύο ακόμη άτομα και όλοι μαζί μετρούσαν μονόλεπτο το μονόλεπτο τα χρήματα μέχρι να συμπληρωθεί το ποσό των 200 ευρώ. Επί δύο ώρες, τέσσερα άτομα μετρούσαν μέχρι να συμπληρωθεί το ποσό και όλοι μαζί να πιστοποιήσουν ότι δεν υπάρχει χρηματική διαφορά.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Aπάντηση σε Κ. Ρώσσιο
Εσείς τον ξέρετε προσωπικά και λέτε ότι θέλει να δουλέψει στο Δημόσιο;;; Επίσης τα μονόλεπτα, δίλεπτα, πεντάλεπτα είναι επίσημο νόμισμα και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΕΧΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ-Α ως τρόπο πληρωμής. Και τέλος που ξέρετε εσείς τι μπορεί να έχει τραβήξει ο άνθρωπος από το Δημόσιο;
Μαρία Μανδαλοπούλου - 2016-04-10 23:47:37
ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΛΙΣΗΣ ΜΕ ΜΟΝΟΛΕΠΤΑ
Ενταξει με την καταγραφη του γεγονοτος,η ενέργεια ομως του πολίτη να τιμωρήσει το ελληνικό δημόσιο που προφανώς θα ευχόταν και αυτος να εργαζόταν χρήζει ενός σχολιασμου εκ μέρους σας.Πρώτον ποιόν τιμωρεί και που απευθύνει την κατα τη γνώμη μου λανθασμένη ενέργειά του,και δεύτερον αποδέχεται τον κ.ο.κ.Πιστευω ότι η ενέργεια είναι απαράδεκτη, και προφανώς η αντίδρασή του εάν ήταν στη θέση του υπαλλήλου θα ήταν επιοικώς ακραία.........ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ.......ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ..........!
ΚΏΣΤΑΣ ΡΩΣΣΙΟΣ - 2016-04-10 12:35:32
Αποστολή σχολίου
6
+
3
=