ΤΟΠΙΚΑ

Αλλαγή σκυτάλης χθες σε δημοτικές ενότητες, ΣΥΔΙΣΑ, ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ και ΑΝΕΒΟ

αλλαγή-σκυτάλης-χθες-σε-δημοτικές-ενό-44186

Ανέλαβαν καθήκοντα οι Απ. Μαλαματίνης, Γ. Πράττος, Δέσποινα Κότογλου και Σοφία Χάλαρη

Καθήκοντα στις θέσεις ευθύνης που τους ανατέθηκαν ανέλαβαν επίσημα από χθες τέσσερις δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας.

Νέος αντιδήμαρχος δημοτικών ενοτήτων στη θέση του Δημ. Λιβογιάννη, ορίστηκε με απόφαση που αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ο κ. Αποστόλης Μαλαματίνης. Ο κ. Μαλαματίνης θα εκτελεί χρέη αντιδημάρχου δημοτικών ενοτήτων έως 28/2/2017.

Επίσης χθες έγινε η παράδοση – παραλαβή στην ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ και στην ΑΝΕΒΟ, με τη Δέσποινα Κότογλου να παραλαμβάνει το τιμόνι από τη Νατάσσα Μορφογιάννη και τη Σοφία Χάλαρη από τον Ανδρέα Ζέρβα αντίστοιχα. Οι δύο τελευταίες αλλαγές είχαν σφραγιστεί στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου.

Προχθές συνεδρίασε εκτάκτως και το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Μαγνησίας και ενέκρινε την ανάληψη καθηκόντων προέδρου στο ΣΥΔΙΣΑ από το Γιώργο Πράττο στη θέση του Κώστα Γανωτή. Ο κ. Πράττος θα βρίσκεται στη θέση αυτή για την επόμενη διετία, όπως και ο αντιπρόεδρος, Στέφανος Κάλλης.

Τέλος, εξουσιοδοτήθηκε ο κ. Απ. Τσακανίκας εντεταλμένος σύμβουλος χωρίς αμοιβή για θέματα λαϊκών αγορών έως 28/2/2017.

Οι αποφάσεις έγιναν στο πλαίσιο των αλλαγών που είχε προαναγγείλει ο αιρετός δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, με στόχο να δοθεί σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους η ευκαιρία να δοκιμαστούν σε θέσεις ευθύνης.

Με τις αποφάσεις που αναρτήθηκαν στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ ολοκληρώθηκε ο κύκλος αλλαγών στο δήμο Βόλου έως και το Φεβρουάριο του 2017.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου