ΤΟΠΙΚΑ

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα

τώρα-αρχίζουν-τα-δύσκολα-851206

Στη δέκατη θέση στης βαθμολογίας βρίσκεται πλέον η ομάδα της Νίκης Βόλου και ενώ απομένουν έξι αγωνιστικές μέχρι τη λήξη του φετινού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Για τους κυανόλευκους απομένουν τρεις εντός έδρας εμφανίσεις και τρεις εκτός, εκκρεμώντας πάντα η απόφαση για το ματς στα Γρεβενά, που αν οριστεί εκ νέου θα αυξήσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας της Νέας Ιωνίας από έξι σε επτά, με τις τέσσερις να είναι μακριά από το Πανθεσσαλικό.
Συγκεκριμένα βάσει προγράμματος η Νίκη Βόλου την επόμενη Κυριακή 11 Απριλίου θα κονταροχτυπηθεί με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, η οποία έχει περάσει και φιγουράρει πλέον στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μετά τα αποτελέσματα της Μ. Τετάρτης, οπότε και διεξήχθη η 28η αγωνιστική.
Η αναμέτρηση είναι ιδιαιτέρως δύσκολη για το κυανόλευκο συγκρότημα, αν αναλογισθεί πως η Νίκη επιστρέφει στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά από 20 περίπου μέρες απραξίας, αφού η τελευταία της αγωνιστική υποχρέωση ήταν στις 21 Μαρτίου, όταν και μετά από καλή εμφάνιση οι ποδοσφαιριστές του Χόρχε Μπάριος απέσπασαν ισοπαλία στο ματς της Άμφισσας κόντρα στον Φωκικό με σκορ 1-1.
Μετά από την αναμέτρηση με τα Γιαννιτσά η Νίκη επιστρέφει σπίτι της και φιλοξενεί τον ΑΟ Τρίκαλα στο θεσσαλικό ντέρμπι του πρωταθλήματος στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής. Υπενθυμίζεται πως τα Τρίκαλα στην περασμένη αγωνιστική πέρασαν με διπλό από την έδρα της Επανωμής και γκρέμισαν έτσι την τοπική Αναγέννηση από την πρώτη θέση της βαθμολογίας, βάζοντας παράλληλα φωτιά στο Βόρειο όμιλο.
Για την 31η αγωνιστική οι παίκτες του Χόρχε Μπάριος θα βρεθούν στην έδρα της Κοζάνης με την ομάδα της Πτολεμαΐδας να παλεύει για την σωτηρία, έχοντας σήμερα τρεις λιγότερους βαθμούς από ότι η Νίκη. Στη 32η αγωνιστική η Νίκη θα υποδεχθεί την Βέροια που έχει βλέψεις πρωταθλητή, αφού απέχει μόλις δύο βαθμούς από την κορυφή της βαθμολογίας.
Με την αναμέτρηση αυτή ολοκληρώνεται μία δύσκολη τετράδα αγώνων, μιας και οι κυανόλευκοι αγωνίζονται με ομάδες που είτε διεκδικούν την πρωτιά είτε την παραμονή. Στην 33η και προτελευταία αγωνιστική η ομάδα της Νέας Ιωνίας θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό στην Φιλιππιάδα, ο οποίος μοιάζει αδιάφορος βαθμολογικά με τα παιχνίδι όμως να κρύβει παγίδες. Τέλος ο χορός κλείνει με την αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό, όπου η αυλαία πέφτει απέναντι στην Δόξα Κρανούλας που μάχεται για την σωτηρία της.
Δευτέρα η επιστροφή
Για τη Δευτέρα του Πάσχα έχει οριστεί η επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου μετά το τριήμερο ρεπό που τους δόθηκε από την τεχνική ηγεσία. Οι προπονήσεις τόσο της Δευτέρας, όσο και της Τρίτης, θα διεξαχθούν στο Παντελής Μαγουλάς, μιας και το Πανθεσσαλικό θα φιλοξενεί αγώνες ποδοσφαίρου. Στα προβλήματα συγκαταλέγεται ο τραυματισμός του Καρακώστα που ακολουθεί πρόγραμμα φυσικοθεραπείας, όπως και ο Γεωργιάδης. Ο πρώτος θα περάσει και πάλι από τον γιατρό τη Δευτέρα, προκειμένου να επανεξεταστεί η κατάσταση και στη συνέχεια να ορισθεί ο τρόπος αποθεραπείας του.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου