ΤΟΠΙΚΑ

Πάσχα με άδεις τσέπες

πάσχα-με-άδεις-τσέπες-851206

Για τις διακοπές του Πάσχα αναχώρησαν χθες οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου μετά και την τελευταία προπόνηση που πραγματοποίησαν το πρωί της Μ. Πέμπτης. Τα προβλήματα για το κυανόλευκο συγκρότημα δεν λείπουν και έχουν γίνει πλέον καθημερινότητα, ωστόσο τόσο ο Ουρουγουανός τεχνικός, όσο και οι ποδοσφαιριστές που έχουν μείνει να παλεύουν, καλούνται να συνεχίσουν την προσπάθεια. Ένα από αυτά είναι και η μη καταβολή χρημάτων στους παίκτες
Η Νίκη Βόλου πήρε την Τετάρτη τρεις πολύτιμους βαθμούς, έστω και αν αυτοί ήρθαν χωρίς αγώνα. Μετά το 3-0 επί της Καστοριάς οι κυανόλευκοι απομακρύνθηκαν έξι βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και πλέον με την επιστροφή τους θα ξεκινήσουν την προετοιμασία εν όψει Γιαννιτσών, με την ομάδα της Αναγέννησης να βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μετά και τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής.
Η επιστροφή από την τεχνική ηγεσία έχει οριστεί πλέον για τη Δευτέρα του Πάσχα, οπότε και άπαντες θα πρέπει να είναι παρόντες στην απογευματινή προπόνηση που θα γίνει στην «κλούβα» μέχρι και την Τρίτη.
Υπάρχουν βέβαια και προβλήματα που απασχολούν τον Χόρχε Μπάριος και έχουν να κάνουν με τους τραυματίες αλλά και με την μη καταβολή οφειλομένων στους ποδοσφαιριστές. Τις τελευταίες ημέρες υπήρχε η διαβεβαίωση προς το ποδοσφαιρικό τμήμα πως μέρος των οφειλόμενων θα καταβληθεί ωστόσο πλέον οι τσέπες είναι άδειες και η ψυχολογία του ποδοσφαιρικού τμήματος στο ναδίρ.
Όσον αφορά τους τραυματίες από την μία η κατάσταση της υγείας του Κώστα Καρακώστα είναι αυτή που ανησυχεί τον Χόρχε Μπάριος, μιας και ο νεαρός οπισθοφύλακας που διανύει μια εξαιρετική χρονιά. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Νίκης ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι φυσικοθεραπείες είναι απαραίτητες ώστε να επανέλθει στα επιθυμητά επίπεδα. Βέβαια η κατάστασή του αναμένεται να επανεξεταστεί από τον γιατρό της ομάδας μετά την επιστροφή της ομάδας από τις διακοπές του Πάσχα.
Την ίδια ώρα πρόβλημα τραυματισμού έχει και ο Αλέκος Γεωργιάδης, που έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και ακολουθεί επίσης ατομικό πρόγραμμα και φυσικοθεραπεία. Παράλληλα ένα πρήξιμο στον αστράγαλο ταλαιπωρεί και τον Γκίνη, δίχως όμως να είναι τίποτα το ανησυχητικό, με την τεχνική ηγεσία να δηλώνει βέβαιη για την ετοιμότητα του ποδοσφαιριστή την επόμενη αγωνιστική.
Επιτυχημένο το τουρνουά πόλο
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά υδατοσφαίρισης που διεξήχθη το σαββατοκύριακο 27-28/3 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας, στο οποίο έλαβαν μέρος οι ομάδες Αρίων Γλυφάδας, Ν.Ο. Καλαμάτας και Νίκη Βόλου.
Το τουρνουά αυτό πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Νίκης Βόλου για την πρώτη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής.
Παρά το γεγονός ότι οι ομάδες που συμμετείχαν βρίσκονται σε μεγαλύτερη κατηγορία, η Νίκη έδωσε μια πολύ καλή εμφάνιση καθώς απέσπασε ισοπαλία από τον Αρίωνα Γλυφάδας με σκορ 9-9 και ηττήθηκε από τον Ν.Ο. Καλαμάτας με 5-7.
Αξιοσημείωτο είναι ότι η Νίκη παρατάχθηκε με αρκετές ελλείψεις βασικών παικτών με απόντες τους Πετρίδη Λ., Σκοτεινιώτη Κ., Νικολάου Γ., Παρασκευά Λ. και τραυματίας ήταν ο Σ. Πάστρας.
Με την ομάδα της Νίκης αγωνίστηκαν οι: Μπατζιάκας Δ.-Μαχαίρας Ι.-Λιάγκος Αχ.-Παρασκευάς Β.-Κρίτος Β.-Τάσιος Στ.-Φτούλης Ι.-Στεφανόπουλος Στ.-Μάκος Ι.-Αδαμάσογλου Γ.-Μπλάνας Ι.-Ευαγγελινός Αντ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου