ΤΟΠΙΚΑ

Ευχαριστήρια επιστολή Νατάσσας Μορφογιάννη

ευχαριστήρια-επιστολή-νατάσσας-μορφ-46787

Με αφορμή την αλλαγή σκυτάλης στην ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ

Με αφορμή την αλλαγή σκυτάλης στην ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ και την ανάληψη καθηκόντων από τη νέα Πρόεδρο Δέσποινα Κότογλου, η απερχόμενη πρόεδρος, Νατάσσα Μορφογιάννη απευθύνει ευχαριστήρια επιστολή στους συνεργάτες της.

Μεταξύ άλλων αναφέρει: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδίας καταρχήν το Δήμαρχο Βόλου για την επιλογή μου στη θέση αυτή, την εμπιστοσύνη με την οποία με τίμησε αναθέτοντάς μου αυτό το έργο και για την υποστήριξη κατά τη διάρκεια της θητείας μου. Στο δύσκολο αυτό έργο είναι σημαντικό να αναφέρω ότι συνέδραμε όλο το Διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ, το οποίο στάθηκε αρωγός σε κάθε περίπτωση.

Το προσωπικό της επιχείρησης αποτέλεσε τον κύριο άξονα στήριξής μου για την ικανοποίηση των στόχων και των σκοπών μας και τους ευχαριστώ όλους θερμά που αγόγγυστα ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις των καιρών και τις ανάγκες των ωφελουμένων της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ.

Ιδιαίτερη μνεία θέλω να κάνω στον απλό κόσμο αλλά και τις επιχειρήσεις που άδολα πλαισίωσαν την προσπάθεια και το όραμά μας και συμμετείχαν υποστηρικτικά παρέχοντας τρόφιμα είδη ένδυσης και υπόδησης, επίπλωση και ηλεκτρικό εξοπλισμό όποτε υπήρξε ανάγκη.

Γόνιμη υπήρξε η συνεργασία με το σύνολο των κοινωνικών φορέων και υπηρεσιών της πόλης και οφείλω να εκφράσω επίσης τις ευχαριστίες μου.

Οι προμηθευτές αλλά και άλλοι συνεργάτες με τους οποίους συνεργάστηκα κατά τη διάρκεια της προεδρίας μου αποτέλεσαν ακόμη έναν βοηθητικό πόλο και τους ευχαριστώ επίσης θερμά.

Η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων, οι Πολιτιστικοί και άλλοι Σύλλογοι υπήρξαν επίσης αρωγοί στο έργο μας παρέχοντας την αμέριστη συμπαράστασή τους αλλά και την άμεση βοήθειά τους όποτε κατέστη αναγκαίο.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρα τους Διοικητές των στρατοπέδων Γεωργούλα και Καλών Νερών για τη σημαντική και αδιάκοπη υποστήριξή τους και εν κατακλείδι ευχαριστώ τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την αγαστή συνεργασία αλλά ακόμη και για την καλοπροαίρετη κριτική που ασκούσαν ώστε να ενημερωνόμαστε για ανάγκες των πολιτών που πιθανά δεν γνωρίζαμε και μέσα από αυτή τη διεργασία μπορούσαμε να βελτιωνόμαστε και να εξελισσόμαστε».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου