ΤΟΠΙΚΑ

Να ’τοι – να ’τοι οι πρωταθλητές!

να-τοι-να-τοι-οι-πρωταθλητές-851206

Να ΄τοι… να τοι… οι πρωταθλητές! φώναξε χθες 7.000 κόσμος στο Στάδιο του Βόλου, όπου ο Ολυμπιακός πέτυχε δίκαιη νίκη με 3-0 επί του ΟΦΗ, από τον οποίο ξέφυγε πλέον 13 βαθμούς και ενώ απομένουν 6 αγωνιστικές πριν το φινάλε και την επίσημη άνοδο…
Ο Ολυμπιακός έδειξε ανωτερότητα απέναντι σε έναν ΟΦΗ που προβλημάτισε σε μια ακόμη έξοδό του και προσπάθησε χωρίς να έχει δίκαιο να βρει δικαιολογίες στη διαιτησία.
Ο Σάκης Τσιώλης επεφύλαξε εκπλήξεις στην 11άδα κυρίως στην άμυνα, αλλά δικαιώθηκε για μια ακόμη φορά, δείχνοντας ότι ξέρει να διαχειρίζεται σωστά το υλικό… ενώ έκπληξη είχε και ο ΟΦΗ που ξεκίνησε χωρίς το Ζορμπά.
Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε γρήγορα να πετύχει δύο γκολ και να βάλει τις βάσεις για τη νίκη.
Μόλις στο 4’ ο Ροτζέριο με γυριστό σουτ μετά από σέντρα του Ουμπίντες δεν μπόρεσε να νικήσει το Βεζυρίδη, ενώ νέο σουτ του Ροτζέριο βρήκε και πάλι σε ετοιμότητα τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει και στο 7’ ο Ουμπίντες εκτέλεσε φάουλ με την μπάλα να περνά άουτ, ενώ στο 11’ το σκορ άνοιξε για τους «ερυθρόλευκους». Ο Ουμπίντες έβγαλε τη σέντρα από τη δεξιά πλευρά και ο Ηλίας Σολάκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βεζυρίδη, γράφοντας το 1-0.
Λίγο έλειψε στο 13’ ο Ολυμπιακός να πετύχει και δεύτερο γκολ, όμως το γυριστό σουτ του Ουμπίντες απέκρουσε ο Βεζυρίδης, ενώ στο 14’ο ΟΦΗ είχε την πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι με τον Πόποβιτς να σουτάρει από πλάγια αριστερά και τον Κηπουρό να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Στο 22’ ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0. Ο Ουμπίντες από τα δεξιά επεχείρησε σέντρα σουτ για τον Ροτζέριο, που δεν έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα αιφνιδίασε το Νατσούρα, που με το κεφάλι του την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.
Στο 27’ σουτ του Αγρίτη δεν ανησύχησε τον Κηπουρό, ο οποίος μπλόκαρε εύκολα την μπάλα, στο 30΄ ακυρώθηκε γκολ του ΟΦΗ μετά από φάουλ του Πόποβιτς που θα μπορούσε να μετρήσει, αν δεν είχε συμμετοχή στη φάση σε θέση οφσάιντ ο Κοκκινάκης, ενώ στο 32’ κεφαλιά του Ροτζέριο πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 41’ η μπάλα μετά από κεφαλιά του Σολάκη βρήκε το χέρι του Κιάσσου, με το διαιτητή να το θεωρεί ακούσιο.
Στο 50’ οι παίκτες του ΟΦΗ ζήτησαν πέναλτι, όταν ο Μπούρμπος έπεσε θεαματικά!!! και ο διαιτητής Σφήκας κοντά στη φάση έδειξε «παίζετε», αλλά δέχθηκε τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων με αποτέλεσμα να αποβάλει αρχικά τον Κωνσταντινίδη και στη συνέχεια, αφού οι διαμαρτυρίες συνεχίστηκαν, και τον Κατσικογιάννη.
Στη συνέχεια απέναντι στους 9 παίκτες του ΟΦΗ ο Ολυμπιακός έπαιξε κοντρόλ ποδόσφαιρο και στο 87’ μετά από σέντρα του Ουμπίντες ο Καμπάνταης στόπαρε τη μπάλα, σούταρε για να πετύχει το 3-0.
Ετσι ο Ολυμπιακός Βόλου που μετέτρεψε το ντέρμπι με τον ΟΦΗ σε παράσταση για ένα ρόλο έδειξε ότι είναι το αφεντικό στη Β’ Εθνική με 4 βαθμούς μπροστά από την Κέρκυρα και 13 από τον ΟΦΗ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου