ΤΟΠΙΚΑ

Νίκη στα χαρτιά και διακοπές

νίκη-στα-χαρτιά-και-διακοπές-851206

Την τελευταία τους προπόνηση θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της Νίκης ή τουλάχιστον όσοι έμειναν πίσω από αυτούς, προκειμένου στη συνέχεια να αναχωρήσουν για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους για να περάσουν τις άγιες ημέρες του Πάσχα.
Μία σημερινή πρωινή προπόνηση περιλαμβάνει το πρόγραμμα για τους παίκτες της Νίκης και στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για να περάσουν τις επόμενες ημέρες μαζί με τις οικογένειές τους. Όσοι έμειναν πίσω για τους κυανόλευκους προπονήθηκαν χθες στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με τα προβλήματα όμως να μη λείπουν για την συνέχεια.
Στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τεχνική ηγεσία συγκαταλέγεται οι ενοχλήσεις που έχει ο Κώστας Καρακώστας στο γόνατο και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και φυσικοθεραπείες μέχρι να επανεξεταστεί στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας από τον αρμόδιο γιατρό.
Παράλληλα ενοχλήσεις αλλά σε άλλο σημείο έχει ο Αλέκος Γεωργιάδης και επίσης ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, αφού πονά στους προσαγωγούς. Τραυματίας αλλά σε μικρότερο βαθμό είναι και ο Γκίνης, που έχει υποστεί διάστρεμμα στο φιλικό με την ΑΕ Διμηνίου την περασμένη εβδομάδα.
Να τονισθεί πως στις τελευταίες προπονήσεις δεν συμμετέχουν και οι στρατευμένοι Κατσίβελος και Καρυώτης. Η επιστροφή στις προπονήσεις έχει ορισθεί πλέον τη δεύτερη μέρα του Πάσχα.
Νίκη στα χαρτιά
Οι κυανόλευκοι μπορεί να μην είχαν χθες επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις ωστόσο πρόσθεσαν ακόμη τρεις βαθμούς στην φετινή τους προσπάθεια μιας και πήραν στα χαρτιά το ματς με την Καστοριά και έτσι έφθασαν τους 31 βαθμούς μετρώντας πλέον 7 νίκες στον φετινό μαραθώνιο.
Η Νίκη Βόλου μάλιστα έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο το οποίο και θα δώσει με τον Πυρσό Γρεβενών, ωστόσο δεν έχει εκδικασθεί ακόμη η έφεση που κατέθεσε το σωματείο της Μακεδονίας.
Κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει την επόμενη εβδομάδα, αφού μετά τις αλλεπάλληλες απεργίες των δικηγόρων κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό. Από την πλευρά της η τεχνική ηγεσία δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση η αναμέτρηση αυτή να οριστεί στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, αφού θα χαλούσε τον προγραμματισμό πριν το ματς με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, που έχει οριστεί για την Κυριακή 11 Απριλίου, οπότε και διεξάγεται η 29 αγωνιστική της Γ’ Εθνικής και το Βόρειο Ομιλο.
Βέβαια το κέρδος από το ματς με την Καστοριά δεν έχει να κάνει μόνο με τους βαθμούς που πήραν οι κυανόλευκοι, μιας και μερικοί ποδοσφαιριστές που είχαν συμπληρώσει κάρτες τις εξέτισαν στο ματς με τους γουναράδες που δεν έγινε ποτέ.
Στα τελικά οι έφηβοι
Στην τελική φάση του πρωταθλήματος εφήβων πέρασαν μετά την τρίτη συνεχόμενη και χθεσινή νίκη τους οι έφηβοι της Νίκης Βόλου στο μπάσκετ, επικρατώντας με 81-54 της Περιστεριώνας σε ματς για ένα ρόλο. Για την ομάδα της Νίκης ξεχώρισε ο Καραμανώλης που σημείωσε 34 πόντους και τρία τρίποντα.
Μετά την επιβλητική νίκη επί της Περιστεριώνας οι έφηβοι της Νίκης πέρασαν στα τελικά που αναμένονται στην συνέχεια με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, δίχως όμως να έχει ανακοινωθεί το πού και το πότε θα διεξαχθούν.
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Κοντέλος 10, Θεοδώρου 4, Μαυρογιάννης , Τσιαγκλάγκανος 13 (1), Πατσής 11, Καραμανώλης 34 (3), Παπούλιας 9.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου