ΤΟΠΙΚΑ

Εστρωσαν κόκκινο χαλί για την υποδοχή του τέως

εστρωσαν-κόκκινο-χαλί-για-την-υποδοχή-851206

Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Πορταριά, όπου και διαμένει από το βράδυ του Σαββάτου, παρακολούθησε χθες ο τέως μονάρχης Κωνσταντίνος Γκλίξμπουργκ, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Άννα – Μαρία, την ακολουθία της Μεγάλης Τρίτης.
Ο Κωνσταντίνος Γκλίξμπουργκ και η σύζυγός του Άννα-Μαρία, συνοδευόμενοι από την προσωπική τους φρουρά και το δήμαρχο Πορταριάς Βασίλη Κοντορίζο, παρακολούθησαν την ακολουθία της Μεγάλης Τρίτης, ενώ ο τέως στην είσοδό του στην εκκλησία χαιρέτισε και συνομίλησε με τους δημότες που βρέθηκαν εκεί. Στον τέως και την σύζυγο του δόθηκε γραπτά το τροπάριο για να μπορέσουν να παρακολουθήσουν την ακολουθία.
Ο Κωνσταντίνος Γκλίξμπουργκ βρίσκεται στην περιοχή μας για τις διακοπές του Πάσχα, έχει έρθει πολλές φορές στο Πήλιο και έχει εκφράσει την προτίμησή του στην περιοχή, αλλά και στο πλαίσιο ανάρρωσής του από πρόσφατη εγχείρηση.
Όλες τις μέρες που βρίσκεται στην Πορταριά δεν έχει πραγματοποιήσει συναντήσεις με πολιτικά πρόσωπα και φορείς της πόλης, ενώ όπως λένε οι κάτοικοι της περιοχής περιορίζεται σε βόλτες στην Πορταριά και την Μακρινίτσα, την οποία επισκέφτηκε χθες και το μεσημέρι εθεάθη να γευματίζει σε γνωστό παραλιακό τσιπουράδικο του Βόλου, ενώ προχθές το βράδυ γευμάτισε σε ταβέρνα στην πλατεία της Πορταριάς, όπου και συνομίλησε με όσους τον χαιρέτισαν.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου