ΤΟΠΙΚΑ

Εκδήλωση για τη ρύπανση του εδάφους από τον 1ο Σοροπτιμιστικό Ομιλο Βόλου

εκδήλωση-για-τη-ρύπανση-του-εδάφους-απ-51404

Εκδήλωση με αφορμή τη διεθνή μέρα της γης διοργανώνεται σήμερα, Δευτέρα 28 Μαρτίου στις 19.30 στο Καφέ της Επιστήμης του Πολυχώρου Τέχνης του Ωδείου Φουντούλη, (Αντωνοπούλου 17), από τον 1ο Σοροπτιμιστικό Ομιλο Βόλου.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν δυο ομιλίες, με εισηγητές τους εξής: Τη Δρ Ευαγγελία Γκόλια (Διδάκτορας Περιβαλλοντικής Εδαφολογίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας) με θέμα ομιλίας: «Ρύπανση Εδαφών της Θεσσαλίας με βαρέα μέταλλα» και το Δρ Βασίλειο Αντωνιάδη (Επίκουρος Καθηγητής Εδαφολογίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας) με θέμα ομιλίας: «Γένεση και Ταξινόμηση Εδαφών».

Η Ευαγγελία Γκόλια από το 2003 εργάζεται στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ως διδάκουσα με βάση το ΠΔ 407/80 και σήμερα κατέχει θέση Διδάκτορα Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού. Εχει συνολικά 70 δημοσιεύσεις σε έγκριτα διεθνή επιστημονικά περιοδικά, διεθνή συνέδρια και εθνικά συνέδρια με κριτές.

Ο Βασίλειος Αντωνιάδης κατέχει θέση Επίκουρου Καθηγητή Εδαφολογίας στο Εργαστήριο Εδαφολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Εχει συνολικά 90 δημοσιεύσεις σε έγκριτα διεθνή επιστημονικά περιοδικά, διεθνή συνέδρια και εθνικά συνέδρια με κριτές.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου