ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Εδειξαν άμεση ανταπόκριση για τα μέλη της ομάδας του Canyoning

εδειξαν-άμεση-ανταπόκριση-για-τα-μέλη-55451

Με ανακοίνωσή της η 5μελής ομάδα του Canyoning του Ορειβατικού Συλλόγου Καρδίτσας, που πραγματοποίησε πρόσφατα κατάβαση στο φαράγγι του Μαυρομάτι, ευχαριστεί από καρδιάς όλους τους αρμόδιους φορείς που κινητοποιήθηκαν από την πρώτη στιγμή για τον εντοπισμό της μετά από την ανησυχία συγγενικών της προσώπων, λόγω της αλλαγής του αρχικού τους προγραμματισμού, αν και δεν χρειάστηκε να επέμβουν.

Ειδικότερα, ευχαριστεί την ΕΜΑΚ Λάρισας, Λαμίας και Τρικάλων, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλμυρού και Βόλου, την Αστυνομία Αλμυρού, καθώς επίσης και το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας Γ.Ε.Α και την ομάδα φαραγγοδιάσωσης της Canyoning της Περιφέρειας.

Ολοι, όπως επισημαίνει, έδειξαν άμεση ανταπόκριση και κινητοποίηση. Υπενθυμίζεται ότι τα μέλη της ομάδας εντοπίστηκαν σώα και αβλαβή στην έξοδο του φαραγγιού στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας. Οπως αποδείχτηκε, χρειάστηκε να διανυκτερεύσουν το βράδυ σε πλάτωμα και δυστυχώς δεν είχαν την επικοινωνιακή δυνατότητα λόγω της γεωγραφίας της περιοχής για να ειδοποιήσουν τους συγγενείς τους, με αποτέλεσμα να υπάρξει εύλογη ανησυχία και κινητοποίηση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου