ΤΟΠΙΚΑ

Στα Λιόσια για τη νίκη… παραμονής στην Α1

στα-λιόσια-για-τη-νίκη-παραμονής-στην-851206

Για τη μία νίκη που θέλει στα τρία τελευταία εναπομείναντα παιχνίδια και η οποία είναι αρκετή για τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού ώστε να διατηρηθεί στην Α1 Κατηγορία τα κορίτσια του Πάρι Λόφτι αγωνίζονται σήμερα στις 2 μ.μ. με τον ΔΑΣΑΛ στα Λιόσια.
Ο Ολυμπιακός Βόλου τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος παίζει σε Λιόσια και Πανιώνιο, υποδέχεται τον πρωταθλητή και Ευρωπαίο Αθηναϊκό, ενώ η παραμονή μπορεί να έρθει και με ήττα της Καλαμαριάς που έχει δυο ματς, αφού κερδίζει χωρίς αγώνα τα Χανιά…
Η ερυθρόλευκη ομάδα με τις τελευταίες εμφανίσεις έφθασε τις 9 νίκες και χρειάζεται μία ακόμη ή μια ήττα του Απόλλωνα για να πανηγυρίσει το μεγάλο στόχο.
Η αντεπίθεση των κοριτσιών του Ολυμπιακού ξεκίνησε στη 18η αγωνιστική, όταν οι «ερυθρόλευκες» κέρδισαν την Ολυμπιάδα στη Λάρισα, ενώ ακολούθησαν άλλες τρεις σερί επιτυχίες εντός με ΦΕΑ, εκτός με Καλαμαριά και εντός με Άρη, μεσολάβησε φυσιολογική ήττα στην Αθήνα από τις Εσπερίδες και νέα νίκη στο Βόλο την περασμένη Κυριακή απέναντι στο Παλαιό Φάληρο.
Ο Πάρις Λότφι για το σημερινό παιχνίδι στα Λιόσια θα έχει στην διάθεσή του τις: Τούλα Μαγαλιού, Νίκη Ζέρβα, Ελένη Δημητρέλια, Ασημίνα Κουτσουνούρη, Λύδια Μίλκοβα, Μόνικα Γκαβριλόσκα, Εύη Κυριατζίδου, Ατζι Θανασούλη, Χριστίνα Λυμπερίδου, Λαμπρινή Αγαγιώτου και Μαντώ Ψυχογιού.
Τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε, ο Ολυμπιακός βρίσκεται μια… ανάσα από την παραμονή στο +2 από την Καλαμαριά που έχει 7 νίκες. Ωστόσο ο Ολυμπιακός έχει πιο δύσκολο πρόγραμμα σε αντίθεση με το σύλλογο της Θεσσαλονίκης.
Έτσι σήμερα ο Ολυμπιακός παίζει στα Άνω Λιόσια με τον τοπικό ΔΑΣΑΛ που βρίσκεται στην 5η θέση, στις 11/4 υποδέχεται τον αήττητο Αθηναϊκό, ενώ κάνει φινάλε στις 25/4 με αγώνα στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο που έχει σωθεί…
Αντιθέτως, η Καλαμαριά υποδέχεται την υποβιβασμένη Ολυμπιάδα Λάρισας, παίζει στην Αθήνα με τη ΦΕΑ και θα πάρει τη νίκη στα χαρτιά με τα Χανιά.
Η σημερινή 24η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ γυναικών έχει ως εξής:
Λιόσια-Ολυμπιακός Βόλου
Αθηναϊκός-Πανιώνιος
Εσπερίδες-Παναθηναϊκός
Άρης Θεσ/νίκης-Απόλλων Πτολεμαΐδας
Απόλλων Καλ.-Ολυμπιάδα Λάρισας
ΦΕΑ ΝΦ-ΝΧ-Χανιά 20-0 α.α.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου