ΤΟΠΙΚΑ

Φιλική νίκη με Διμήνι

φιλική-νίκη-με-διμήνι-851206

Οι κυανόλευκοι δεν έχουν επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις τη Μ. Τετάρτη, οπότε και συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, μιας και θα πάρουν τη νίκη στα χαρτιά απέναντι στην Καστοριά που έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα. Πλέον το μόνο που ζητούν πέρα από την ξεκούραση είναι να διατηρηθούν σε φόρμα και για το λόγο αυτό έδωσαν χθες φιλικό παιχνίδι στο Διμήνι, όπου και αντιμετώπισαν την ΑΕ Διμηνίου.
Η αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο συλλόγους είχε διάρκεια 80 λεπτών και οι παίκτες του Χόρχε Μπάριος επικράτησαν με 3-1, σημειώνοντας όλα τους τα τέρματα στο πρώτο μέρος. Συγκεκριμένα οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ με την ενέργεια του Μάγγου στο 5ο λεπτό. Στο 26’ο Κωνσταντινίδης έκανε το 2-0 και ο Πολυβρόχος με αυτογκόλ πέτυχε το τρίτο και τελευταίο τέρμα της Νίκης. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 3-1 με κεφαλιά του Καραπλιάγκου στο 80’ μετά από σέντρα του Γιαννακόπουλο από την Καρδίτσα, που είναι υπό δοκιμή. Ο Ουρουγουανός Χόρχε Μπάριος παρέταξε την ομάδα του με σχήμα 4-3-3, έχοντας τον Νάνι κάτω από τα δοκάρια και τον Παπαστεργίου να είναι το δεξί μπακ. Το αριστερό άκρο της άμυνας κάλυπτε ο Κακαζούκης και στο κέντρο της άμυνας βρέθηκαν οι Κουτσογιάννης και Μοράλες. Στην μεσαία γραμμή οι Μάγγος και Γκάλβες ήταν τα δύο αμυντικά χαφ και σε ρόλο επιτελικού μέσου αγωνίστηκε ο Γκινής. Στην επίθεση στο δεξί άκρο βρέθηκε ο Κωνσταντινίδης και στο αριστερό ο Γεωργιάδης, ο οποίος μάλιστα είχε και ένα δοκάρι με σουτ. Στην κορυφή της επίθεσης αγωνίστηκε ο Γκόμεζ.
ΝΙΚΗ: Νάνι, Παπαστεργίου, Μοράλες, Κουτσόγιαννης, Κακαζούκης, Μάγγος, Γκάλβες, Γκινής, Κωνσταντινίδης, Γεωργιάδης, Γκόμεζ.
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Παπαιωάννου, Ντακούρ.
ΑΕ ΔΙΜΗΝΙΟΥ: Μόσιος, Κότσκα, Πολυβρόχος, Χαριτίδης, Γιαννακόπουλος, Γεωργούλας, Παρίσης, Καραπλιάγκος, Σκούρας, Ζαχαράκης, Ντουκώλης.
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Χονδρός, Τσουκάλης, Μαμουρέλης.
Δευτέρα η συνέχεια
Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται η συνέχεια στις προπονήσεις για τη Νίκη Βόλου. Οι κυανόλευκοι μετά και το χθεσινό φιλικό στο Διμήνι θα απολαύσουν ένα διήμερο ρεπό, έχοντας την ευκαιρία να ξεκουραστούν. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία προπόνηση το απόγευμα της Δευτέρας και για την Τρίτη ο Χόρχε Μπάριος θα προπονήσει τους ποδοσφαιριστές του τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα. Στόχος του κυανόλευκου τεχνικού τιμ είναι την Μ. Τετάρτη οπότε και διεξάγεται η 28η αγωνιστική του Βορείου ομίλου να δοθεί ένα φιλικό εκ νέου. Μέχρι χθες πάντως δεν είχε βρεθεί κάποιος αντίπαλος. Υπενθυμίζεται ότι η Νίκη την Μ. Τετάρτη θα πάρει τρεις ξεκούραστους αλλά υπερπολύτιμους βαθμούς κόντρα στην Καστοριά που έχει αποβληθεί πλέον από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Απών από το χθεσινό φιλικό ήταν ο Φλάμος που έχει πυρετό, ενώ ο Μωυσίδης πήρε άδεια. Επίσης εκτός ήταν ο Σωτρίνης που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και χθες έτρεξε για τριάντα λεπτά. Στους απόντες συγκαταλέγεται και ο Καρακώστας για τον οποίο και υπάρχουν φόβοι για μηνίσκο μιας και έχει ενοχλήσεις στο γόνατο τις τελευταίες δύο μέρες. Τέλος συμμετοχή στις προπονήσεις δεν έχουν οι στρατευμένοι Κατσίβελος και Καρυώτης που είναι στρατευμένοι όπως και ο Τάσσος που τον τελευταίο 1,5 μήνα έχει πρόβλημα στον ώμο.
Προσφυγή και ο Στάμος
Προσφυγή κατέθεσε στα μέσα της εβδομάδας ο Χρήστος Στάμος. Ο κυανόλευκος αμυντικός δεν ήταν ικανοποιημένος από την κατάσταση που επικρατεί τελευταία στο κυανόλευκο στρατόπεδο και έτσι μέχρι να εκδικασθεί η υπόθεσή του απέχει από τις υποχρεώσεις της ομάδας, ακολουθώντας έτσι τον δρόμο που χάραξαν οι Σβανιάς, Σαπαλίδης και Μαυρουδής.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου