ΤΟΠΙΚΑ

Κηδεύτηκε χθες ο Κώστας Γεωργούδης

κηδεύτηκε-χθες-ο-κώστας-γεωργούδης-67492

Ανείπωτη οδύνη για το χαμό του ιδιοκτήτη και dj του καφέ – μπαρ «Stilvi»στη Ζαγορά

Σε κλίμα ανείπωτης οδύνης κηδεύτηκε χθες από τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος στη Ζαγορά ο 59χρονος ιδιοκτήτης και dj του καφέ – μπαρ «Stilvi» Κώστας Γεωργούδης, γνωστός και ως DJ Haji.

Πλήθος κόσμου έσπευσε να συμπαρασταθεί στην οικογένειά του και να πει στερνό αντίο στον άτυχο 59χρονο, ο οποίος ήταν πολύ γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία, αλλά και σε επισκέπτες του Πηλίου.

Ο άτυχος 59χρονος απεβίωσε γύρω στις 5 το απόγευμα ανήμερα της Καθαρής Δευτέρας ενώ βρισκόταν σπίτι του. Ο θάνατός του επήλθε μετά από καρδιακή ανακοπή.

Η είδηση του χαμού του έπεσε σαν κεραυνός στην τοπική κοινωνία όπου όλοι είχαν να πουν ένα καλό λόγο για τον άτυχο άνδρα. Οσοι τον γνώρισαν είπαν ότι ήταν πολύ κοινωνικός χαρακτήρας, ευχάριστος στη συναναστροφή με αστείρευτο χιούμορ. Ετρεφε μεγάλη αγάπη για τη μουσική και συνεχώς συγκέντρωνε δίσκους.

Ηταν παντρεμένος και από το γάμο του ευτύχισε να αποκτήσει δύο παιδιά και ένα εγγόνι.

Χθες καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας δεν σταματούσαν τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα στο Facebook. «Να είσαι καλά εκεί που πας. Κουράγιο στους δικούς σου…», «Καλό ταξίδι Κώστα», «Πόσο λυπάμαι, καλό ταξί», «Βιάστηκες πολύ να φύγεις, καλό ταξίδι ξάδελφε», «Καλό παράδεισο», «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ», «Δεν υπάρχουν λόγια, λυπάμαι, καλό ταξίδι» ήταν μερικές από τις αναρτήσεις που έγιναν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου