ΤΟΠΙΚΑ

Η αγωνία κορυφώνεται στον ΠΑΟΚ

η-αγωνία-κορυφώνεται-στον-παοκ-851206

Η αγωνία στον ΠΑΟΚ κορυφώνεται και οι διοικούντες βρίσκονται στην πρωτεύουσα καθώς αναζητούν έσοδα για να γλιτώσει ο σύλλογος από την καταστροφή… Στην Αθήνα μετέβησαν χθες ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Νίκος Βεζυρτζής, και ο αναπληρωτής πρόεδρος, Απόστολος Οικονομίδης, όπου είναι προγραμματισμένο να έχουν νέα συνάντηση με τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας, Γιώργο Αλογοσκούφη από την οποία εξαρτώνται πολλά για το άμεσο μέλλον της ομάδας.
Αυτή τη φορά βασικό θέμα της συζήτησης τους δεν ήταν η ρύθμιση των χρεών προς το δημόσιο, για την οποία οι διοικούντες του ΠΑΟΚ έχουν πάρει τις διαβεβαιώσεις ότι θα περάσει από τη Βουλή μέχρι το τέλος Απριλίου, αλλά τι μέλλει γενέσθαι με τις χορηγίες. Ήδη από την πρώτη συνάντηση που είχαν με τον κ. Αλογοσκούφη οι κ.κ. Βεζυρτζής και Οικονομίδης είχε υπάρξει μία πρώτη συζήτηση για μία χορηγία από κρατικά λαχεία.
Κατά τα άλλα από την Πέμπτη θα αρχίσει ένας νέος κύκλος επαφών με νυν και πρώην παίκτες της ομάδας του ΠΑΟΚ ώστε να γίνει μία σειρά διακανονισμών που θα διευκολύνουν την διοίκηση της ΠΑΕ να μην έχει πρόβλημα με οφειλές.
Σε ότι αφορά στα αγωνιστικά από σήμερα θα συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις και οι Μπαλάφας, Χριστοδουλόπουλος, Μουμίν, οι οποίοι απουσίαζαν λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική Ελπίδων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου