ΤΟΠΙΚΑ

Στόχος η ανάδειξη του αεροδρομίου Αγχιάλου

στόχος-η-ανάδειξη-του-αεροδρομίου-αγχ-72269

Σύντομα η εκδήλωση ενδιαφέροντος για το νέο Οργανισμό υπογραμμίστηκε στο πλαίσιο της κοπής πίτας της Ενωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας

Στις άμεσες προτεραιότητες του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύου, κ. Σπίρτζη βρίσκεται το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου και θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να ενισχυθεί ο υπό σύσταση Οργανισμός, που αποσκοπεί στην ευρύτερη προβολή του αεροδρομίου και την προσέλκυση νέων πτήσεων.

Τα παραπάνω επεσήμανε μεταξύ άλλων η υφυπουργός υποδομών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, στο πλαίσιο της κοπής πίτας της Ενωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας.

Στην ομιλία της η υφυπουργός ανέφερε ότι θα σταθεί αρωγός στην ανάδειξη της μεγάλης σημασίας της λειτουργίας του αεροδρομίου της Νέας Αγχιάλου μέσω της επιχειρούμενης ίδρυσης του Οργανισμού που θα έχει ως στόχο της προβολή του αεροδρομίου και την προσέλκυση πτήσεων.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, η οποία εξήρε την καλή συνεργασία όλων των φορέων, γιατί «όλοι μαζί μπορούμε». Ο αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Κώστας Λεβέντης, ανέφερε ότι «η μέρα της εκδήλωσης είναι μια γιορτινή μέρα για αυτό και πρέπει να αφήσουμε στην άκρη όλα τα προβλήματα». Την Ενωση τίμησε με την παρουσία της η Πρόεδρος των Ξενοδόχων της Πιερίας, η οποία κινήθηκε στο λόγο της στη λογική της συλλογικής προσπάθειας.

Ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας, Γιώργος Ζαφείρης, υπογράμμισε από την πλευρά του την αξία της ενότητας και της συλλογικής προσπάθειας για την υπέρβαση των δυσκολιών στο χώρο του τουρισμού. Εξήρε την καλή συνεργασία με την περιφέρεια Θεσσαλίας και ιδιαίτερα με την αντιπεριφερειάρχη κα. Κολυνδρίνη καθώς και με τους δήμους Βόλου, Ζαγοράς – Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου. Δήλωσε ότι είναι δείγμα καλής πρακτικής η δημιουργία του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Αεροδρομίου Βόλου και αυτό αποδεικνύεται από την συμμετοχή 10 Επιμελητηρίων και 9 Ενώσεων Ξενοδόχων. Στο προσεχές διάστημα θα ακολουθήσει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς όλους τους φορείς που θα θελήσουν να συμμετέχουν στον Οργανισμό. Στο τέλος της ομιλίας του επεσήμανε τα προβλήματα που απασχολούν τον τουριστικό κλάδο, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα των ληξιπρόθεσμων οφειλών, οι οποίες είναι απόρροια του δίμηνου αποκλεισμού.

Σε εορταστική αποκριάτικη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της Ενωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την περασμένη Κυριακή στο μουσικό μεζεδοπωλείο «Πενήντα – Πενήντα». Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος της Ενωσης, Γιώργος Ζαφείρης ενώ την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, κα. Κατερίνα Κεφαλά.

Το φλουρί της πίτας κέρδισε η Εύη Αδαμάκη και ακολούθησε λαχειοφόρος με 39 δώρα που αφορούσαν διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχειακά καταλύματα σε όλη την Ελλάδα καθώς και πολλά δώρα από επιχειρηματίες της περιοχής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου