ΤΟΠΙΚΑ

Μέσα κι ο Καριώτης, ανησυχία για Κωνσταντινίδη

μέσα-κι-ο-καριώτης-ανησυχία-για-κωνστα-851206

Ο Ισπανός επιθετικός Σάντσεζ αναμενόταν χθες στην Αθήνα και από σήμερα θα ενσωματωθεί εκτός απροόπτου στην υπόλοιπη ομάδα, ώστε να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με το Φωκικό για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο Χόρχε Μπάριος θα μπορεί να υπολογίζει και στον Πέτρο Καριώτη που ξανά η διοίκηση του εξασφάλισε άδεια και θα μπορέσει να μετέχει κανονικά στην αποστολή.
Ετσι τα προβλήματα μειώνονται κάπως για τον Ουρουγουανό τεχνικό, που μετρά πάντως τρεις παίκτες μείον από το ρόστερ, μετά τις αποχωρήσεις των Μαυρουδή, Σαπαλίδη και Σβανιά, με τους οποίους οι διαφορές θα λυθούν στα δικαστήρια. Σε σχέση πάντως με το προηγούμενο ματς με το Βισαλτιακό στο Πανθεσσαλικό, εκτός από την επιστροφή του Σάντσεζ, υπάρχουν και αυτές των Μάγγου και Κουτσογιάννη, που εξέτισαν τις ποινές τους και δίνουν περισσότερες λύσεις στο τεχνικό τιμ για το παιχνίδι της Αμφισσας. Βέβαια όσον αφορά στον Ισπανό, είναι αρκετές ημέρες απροπόνητος και θα κριθεί από τον Χόρχε Μπάριος κατά πόσο είναι έτοιμος να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα. Γεγονός πάντως είναι ότι οι επιλογές στην επίθεση είναι περιορισμένες. Μάλιστα έντονη ανησυχία υπάρχει όσον αφορά στη συμμετοχή του Βασίλη Κωνσταντινίδη, που τελικά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι σοβαρότερο από αυτό που στην αρχή είχε εκτιμηθεί. Ο Κωνσταντινίδης δεν γυμνάστηκε ούτε χθες. Αντίθετα ο Παπαστεργίου που κι αυτός ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα, γυμνάστηκε κανονικά.
Η Νίκη θα παραταχθεί με στόχο το θετικό αποτέλεσμα, μια και βρίσκεται σε άσχημη βαθμολογική θέση. Η ομάδα δεν πρέπει μόνο να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα, αλλά να καταφέρει και αγωνιστικά να πετύχει την παραμονή της στη Γ’ Εθνική.
Χθες εν τω μεταξύ όπως και αναμενόταν ορίστηκαν και τυπικά οι διαιτητές της συνάντησης, που ορίστηκε καθυστερημένα λόγω του γνωστού προβλήματος που υπήρχε με παλιές οφειλές της ομάδας. Κάθε εβδομάδα επαναλαμβάνεται το ίδιο σκηνικό για τη Νίκη, αλλά ευτυχώς κάθε φορά την τελευταία στιγμή την γλυτώνει…
Ετσι έγινε και για αυτόν τον αγώνα που ορίστηκε από την Ενωση Ποδοσφαίρου Β’ και Γ’ Εθνικής με καθυστέρηση.
Ο Σωσώνης στην Αμφισσα
Ο Ι. Σωσώνης από τη Φθιώτιδα θα είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης που θα γίνει στην Αμφισσα μεταξύ του Φωκικού και της Νίκης Βόλου, σύμφωνα με τον χθεσινό ορισμό από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας. Βοηθοί του θα είναι οι Κ. Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας) και Σ. Χουλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας) και τέταρτος ο Ι. Μπλούνας (Φθιώτιδας).
Η Ερασιτεχνική συγχαίρει το 1ο Λύκειο
Τα συγχαρητήριά της δίνει η Ερασιτεχνική Νίκη στο 1ο Λύκειο της Νέας Ιωνίας για την πρόσφατη επιτυχία του. Συγκεκριμένα: «Συγχαρητήρια στα παιδιά του 1ου Γενικού Λυκείου Ν. Ιωνίας για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου που διεξήχθη στη Δράμα, με αποτέλεσμα να πάρουν και το 8% των Πανελλαδικών εξετάσεων.
Σαν Ερασιτεχνική Νίκη υποσχόμεθα ότι θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε αθλητές – χαρακτήρες (σαν τα οκτώ παιδιά των Νέων Αθλητών που συμμετείχαν στην ομάδα του 1ου Λυκείου Ν. Ιωνίας) που θα κάνουν υπερήφανη πανελλαδικά τη Νέα Ιωνία και θα είμαστε πάντα δίπλα τους όπως στον τελικό της Δράμας, όπου μας εκπροσώπησε ο έφορος ποδοσφαίρου κ. Ζάγκας Γρηγόρης».
Συγχαρητήρια από το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης»
Συγχαρητήρια ανακοίνωση για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Λυκείων ποδοσφαίρου εξέδωσε χθες το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης», μια και η ομάδα αποτελείται από παιδιά της Νέας Ιωνίας, αλλά και κυρίως από ποδοσφαιριστές των Νέων Αθλητών: «Συγχαρητήρια στους παικταράδες του 1ου Λυκείου Νέας Ιωνίας. Τερμάτισαν 2οι αλλά για μας έχουν την 1η θέση στην καρδιά μας. Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά περίτρανα ότι υπάρχουν λύσεις για την ομάδα της καρδιάς μας, τη Νικάρα μας. Οι αρμόδιοι της Νίκης επιτέλους ας εξετάσουν την κατάσταση και ας ενεργήσουν για το καλό της ομάδας. Νίκη – Θρησκεία – Νέα Ιωνία».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου