ΤΟΠΙΚΑ

Στηρίζει την ίδρυση του Οργανισμού για το αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου

στηρίζει-την-ίδρυση-του-οργανισμού-γι-78579

Τη στήριξή της στη δημιουργία Οργανισμού για την αντιμετώπιση του αεροδρομίου Νέας Αγχιάλου ως Κεντρικής Ελλάδας εκφράζει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Μαγνησίας.

Σε ανακοίνωσή της, που υπογράφει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γρηγόρης Μαντάς, σημειώνει ότι «το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών – Βιοτεχνών Εμπόρων Νομού Μαγνησίας & Β. Σποράδων, επιθυμεί να εκφράσει τα συγχαρητήριά της για την πρωτοβουλία τους στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλη Μπασδάνη και τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας κ. Γιώργο Ζαφείρη, σχετικά με την προώθηση και ανάδειξη του Κρατικού Αερολιμένα της Νέας Αγχιάλου και την προσέλκυση επισκεπτών.

Δράσεις όπως αυτές, που έχουν καθαρά αναπτυξιακό χαρακτήρα και μάλιστα προς όφελος όχι μόνο της περιοχής μας αλλά και σε ένα ευρύτερο επίπεδο της Κεντρικής Ελλάδας, δε μπορούν παρά να χαιρετιστούν με ικανοποίηση από όλον τον επιχειρηματικό κόσμο, καθώς αποσκοπούν μακροπρόθεσμα στη βελτίωση του οικονομικού κλίματος που τόση ανάγκη έχει ο τόπος μας» προσθέτει.

Προς αυτήν την κατεύθυνση, η Ομοσπονδία εκφράζει τη στήριξή της στο εγχείρημα αυτό και δηλώνει πως θα συνδράμει με κάθε μέσο που θα της ζητηθεί.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου