ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπέος: «Συγχαρητήρια στους οπαδούς του ΠΑΟΚ

μπέος-συγχαρητήρια-στους-οπαδούς-το-79254

Τους φίλους του ΠΑΟΚ που επέμεναν στην απόφαση που πήραν για διακοπή της αναμέτρησης ευχαρίστησε ο Αχιλλέας Μπέος

Καταπέλτης ήταν για μία ακόμη φορά ο Αχιλλέας Μπέος. Ο Δήμαρχος Βόλου με δηλώσεις του επιτέθηκε στη διοίκηση της ΕΠΟ, χρησιμοποιώντας σκληρούς χαρακτηρισμούς όπως «ανθρωπάκια», «απατεώνες», «πατσαβούρες» κ.α. Ο Δήμαρχος του Βόλου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Metropolis 95,5 «Τρίτο Ημίχρονο» με τον Δημήτρη Κανελλάκη και ήταν πραγματικά χείμαρρος…

Επιπλέον έδωσε συγχαρητήρια στους οπαδούς του ΠΑΟΚ που διέκοψαν το ντέρμπι της Τούμπας, διότι όπως υποστήριξε με την κίνησή τους αυτή έγινε η αρχή για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο.

Τα κυριότερο σημεία των δηλώσεων του Αχιλλέα Μπέου για όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Διαβάστε όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος στο «Τρίτο Ημίχρονο»:

«Με πιάνει μία κρίση πανικού με αυτά που γίνονται τις τελευταίες δύο ημέρες, μία κρίση που πιάνει και τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια… Δεν το συζητάμε καν, τα μπουκάλια, οι φωτοβολίδες, η είσοδος των οπαδών στο γήπεδο είναι καταδικαστέες. Θέλω να πιστεύω ότι το σύνολο του κόσμου καταδικάζει αυτά τα γεγονότα. Όμως θέλω να δώσω συγχαρητήρια, πραγματικά και το χειροκρότησα όταν το είδα από την τηλεόραση που με τη συνεχής προέκταση των επεισοδίων η συμβολή τους για να ματαιωθεί ο αγώνας ήταν καταλυτική και ίσως είναι η… αρχή να δούμε ένα καλύτερο Ελληνικό πρωτάθλημα! Είναι καταδικαστέα τα επεισόδια βέβαια, αλλά το ξανά τονίζω… Συγχαρητήρια για την εμμονή τους να μην συνεχιστεί το παιχνίδι, γιατί αυτοί οι απατεώνες, μιλάμε για μία επικίνδυνη συμμορία, πουλημένη στο χώρο του ποδοσφαίρου όπου πλέον κάνουν επίδειξη δύναμης, με επικίνδυνες προεκτάσεις, δεν καταλαβαίνουν τίποτα… Σε αυτό το σημείο λοιπόν η ενέργεια των φιλάθλων του ΠΑΟΚ αξίζει συγχαρητηρίων. Ο φίλαθλος κόσμος της Ελλάδος και οι παράγοντες και όλοι οι θεσμικοί φορείς γιατί η μέρα αυτή της Τετάρτης ήταν σημαδιακή και για ακόμη μία φορά λέω Μπράβο στους οπαδούς του ΠΑΟΚ…»

Στη συνέχεια ο δήμαρχος Βόλου, μίλησε και για το ποιος βγαίνει κερδισμένος από τις εξελίξεις των δύο τελευταίων ημερών: «Αυτοί ήθελαν να κάνουν δήθεν παραμύθι φούρναρη, τους καλούς κλπ… Γελοία υποκείμενα Ο Γκιρτζικής διάβασα σήμερα θα πάει στη FIFA… Τι λες ρε Γκιρτζίκη, δε πα να πας και στο φεγγάρι, τι νόημα έχει αυτό το ποδόσφαιρο να συνεχίσει να υπάρχει. Με προέδρους μαριονέτες, προέδρους της πλάκας, χωρίς προσωπικότητα σαν τον Γκιρτζική να συνεχίσει να υπάρχει. Ποιος κερδίζει; Ένας… Ο Ολυμπιακός και ο Μαρινάκης!

Για το αν υπάρχει τρόπος να πέσει πιο γρήγορα η διοίκηση της Ομοσπονδίας από τις εκλογές του Οκτωβρίου ο Αχιλλέας Μπέος απάντησε: «Αν αυτά τα ανθρωπάκια αναλάβουν τις ευθύνες τους και παραιτηθούν καλώς, αν όχι τότε ας αναλάβουν οι Ενώσεις με πρόταση μομφής. Πως πηγαίνουν στα χωριά και στις πόλεις τους αυτοί οι άνθρωποι και λένε ότι είναι μέλη της ΕΠΟ… Δεν έχουν λίγο φιλότιμο πάνω τους, λίγη τσίπα; Να τελειώσει αυτό το πανηγύρι!»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον Παπά, ο οποίος για μία φωτοβολίδα δεν επέτρεψε να αρχίσει ο αγώνας Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και στο προχθεσινό ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός δεν έλεγε να το διακόψει…

Για Σαββίδη, Αλαφούζο και Μελισσανίδη είπε: «Τώρα είναι προ των ευθυνών τους και οι τρεις ηγέτες των ΠΑΟΚ, ΠΑΟ και ΑΕΚ… Αυτή τη στιγμή προέχει να γίνει η αρχή, η αρχή ποια είναι; Δε μας νοιάζει να βγούμε στην Ευρώπη, γιατί να βγούμε στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις από τον Ιούλιο και μετά να κάνουμε τον κομπάρσο του Ολυμπιακού; Σαββίδη, Μελισσανίδη, Αλαφούζο, Υπουργέ και λοιποί Προέδροι ομάδων φτάστε το μέχρι τέλους… Βγείτε μπροστά, αφήστε τις δημόσιες σχέσεις και βάλτε βάσεις για ένα καλύτερο Ελληνικό ποδόσφαιρο! Αυτή τη στιγμή προέχει να σπάσει το απόστημα και να αρχίζει να καθαρίζει η «Κόπρος του Αυγίου». Το επόμενο βήμα λοιπόν, θα πρέπει να βρουν μία προσωπικότητα, η οποία θα είναι αποδεκτή από το σύνολο του ποδοσφαίρου. Υπάρχουν δύο – τρεις τέτοιες προσωπικότητες που μπορεί να βάλει σε τάξη επιτέλους τα πράγματα στα του ποδοσφαίρου, πχ ο Κώστας Κατσουράνης! Αυτή τη στιγμή όμως αυτό δεν είναι το πρωτεύων. Να ασχοληθούν πρώτα να φύγουν οι πατσαβούρες, οι λινάτσες… Να φύγουν και να κάνω και μία έκκληση στους προέδρους των Ενώσεων και όχι μόνο. Μην τους φοβάστε…»

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου