ΤΟΠΙΚΑ

Πρωταπριλιά όλες οι αλλαγές στις θέσεις ευθύνης του Δήμου Βόλου

πρωταπριλιά-όλες-οι-αλλαγές-στις-θέσε-80695

Στο «σχήμα» μπαίνουν Απ. Μαλαματίνης, Δέσποινα Κότογλου, Σοφία Χάλαρη και Γιώργος Πράττος

Αποστόλης Μαλαματίνης, Δέσποινα Κότογλου, Σοφία Χάλαρη και Γιώργος Πράττος, είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι Βόλου, οι οποίοι από 1η Απριλίου αναλαμβάνουν καθήκοντα σε θέσεις ευθύνης στο δημοτικό σχήμα. Οι αλλαγές αρχικά επρόκειτο να ισχύσουν στο σύνολό τους από 1η Μαρτίου, φαίνεται ωστόσο ότι θα γίνουν σε δύο φάσεις.

Ρεπορτάζ: ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Αποστόλης Μαλαματίνης θα αναλάβει τελικώς την αντιδημαρχία δημοτικών ενοτήτων Βόλου, Ν. Ιωνίας και περιφερειακών ενοτήτων, παίρνοντας τη σκυτάλη από το Δημήτρη Λιβογιάννη.

Η Δέσποινα Κότογλου παίρνει στα χέρια της το τιμόνι της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ στη θέση της Νατάσσας Μορφογιάννη, ενώ η Σοφία Χάλαρη αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου στην ΑΝΕΒΟ, στη θέση του Ανδρέα Ζέρβα που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία.

Πρόεδρος στο Σύνδεσμο Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Μαγνησίας, αναλαμβάνει ο Γιώργος Πράττος, στη θέση του Κώστα Γανωτή.

Με τις τέσσερις αλλαγές, ολοκληρώνεται το… ανακάτεμα της τράπουλας στις θέσεις ευθύνης. Αλλαγές θα γίνουν και στις αρχές του 2017, θα είναι όμως περιορισμένες. Ηδη χρέη αντιδημάρχου Ανάπτυξης Τοπικής Απασχόλησης και Προγραμματισμού – Διαχείρισης ΣΕΣ, έχει αναλάβει ο Αποστόλης Ζαρκάδας Βεργής στη θέση του Αρη Σαββάκη που κατεβαίνει υποψήφιος στο Επιμελητήριο Μαγνησίας, καθήκοντα αντιδημάρχου δημοτικών κοιμητηρίων ανέλαβε ο Χρήστος Στεφόπουλος παραλαμβάνοντας τη σκυτάλη από το Γιώργο Σουίπα, ενώ Πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ, ορίστηκε ο Αποστόλης Γαλάτης.

Στη θέση τους τουλάχιστον έως τέλος του 2016 παραμένουν οι αντιδήμαρχοι οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών, Δημήτρης Πέγιος, Πολεοδομίας, Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού και Τεχνικών Υπηρεσιών, Θανάσης Σταυρίδης, Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πολιτικής Προστασίας, Βιολέτα Καντόλα, Ποιότητας Ζωής και Πρασίνου, Μίνα Καλογήρου, Παιδείας και Πολιτισμού, Γεωργία Μποντού, Κοινωνικής Μέριμνας, Αναστάσιος Μπατζιάκας, ενώ στην προεδρεία του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Βόλου, παραμένει ο Γιώργος Βλιώρας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι νέες αλλαγές θα ισχύσουν από την 1η Απριλίου, ενώ εντάσσονται στο πλαίσιο της αξιοποίησης του συνόλου των δημοτικών συμβούλων σε θέσεις ευθύνης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου