ΤΟΠΙΚΑ

Τον Απρίλιο ο Ημιμαραθώνιος Κάρλας

τον-απρίλιο-ο-ημιμαραθώνιος-κάρλας-851206

Ο Δήμος Κάρλας σε συνεργασία με τον Αθλητικό Οργανισμό Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μαγνησίας και το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου διοργανώνει και φέτος τον 12ο Ημιμαραθώνιο δρόμο Ριζομύλου-Κερασιάς.
Για άλλη μια φορά το σύνθημά μας είναι «Ο Αθλητισμός είναι Υγεία» και μέσα από τέτοιου είδους εκδηλώσεις οι συμπολίτες μας οδηγούνται στο χώρο του αθλητισμού για έναν υγιεινό, αλλά και ξεχωριστό τρόπο ζωής. Πρόκειται για μια θαυμάσια διαδρομή που θα διεξαχθεί δίπλα στη λίμνη Κάρλα, ανάμεσα στο ανθισμένο περιβάλλον, την Κυριακή 11 Απριλίου και ώρα 11 π.μ., με σημείο εκκίνησης την κεντρική πλατεία του Ριζομύλου και τερματισμό την Κερασιά. Ο αγώνας είναι πλέον θεσμός και συμμετέχουν αθλητές από όλα τα μέρη της Ελλάδας.
Ο αγώνας δεν περιορίζεται μόνο για τους αθλητές, αλλά και για τους πολίτες που θέλουν να πάρουν μέρος μόνο για την εμπειρία και να γευτούν τη χαρά του τερματισμού. Όσοι συμμετέχουν στον αγώνα θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από γιατρό και να τρέξουν με δική τους ευθύνη.
Οι διοργανωτές καλούν όλο τον κόσμο που αγαπά το δρόμο αντοχής και την υγιεινή ζωή να συμμετάσχει στο 12ο Ημιμαραθώνιο Κάρλας. Επιτυχία είναι η συμμετοχή και η χαρά του τερματισμού για τους συμμετέχοντες δρομείς.
Στους νικητές θα απονεμηθούν κύπελλα, μετάλλια και τιμητικά διπλώματα. Σε όλους τους τερματίσαντες θα δοθούν μετάλλια, διπλώματα και αναμνηστικές μπλούζες.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Τετάρτη 7/4 και να ζητήσουν πληροφορίες στο τηλέφωνο και fax 24210 71770 κ. Κ. Κυριαζής και 24250 31201 ΑΟΔ Κάρλας κ. Ιωάν. Λουλούδης. Η συμμετοχή στον αγώνα είναι δωρεάν.
Πρόσκληση μελών ΣΔΥΒ στον κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας
Οσοι αθλητές του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου επιθυμούν να συμμετάσχουν στον επετειακό κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας και στους δρόμους υγείας 5 χιλ. και 10 χιλ., στις 31 Οκτωβρίου (συμπληρώνονται 2.500 χρόνια από τη μάχη του Μαραθώνα) θα πρέπει να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή, μέχρι την Παρασκευή 26 Μαρτίου, διότι φέτος λόγω του παγκόσμιου ενδιαφέροντος, ο αριθμός των συμμετοχών αναμένεται να κλείσει μέσα στην άνοιξη. Δηλώσεις συμμετοχών στο Αθλητικό Κέντρο Νεότητας (Γ. Δήμου-Μεταμορφώσεως, τηλ. 24210-44268, πληροφορίες Κώστας Κυριαζής).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου