ΤΟΠΙΚΑ

Ξεκινά αύριο Πέμπτη η ενισχυτική διδασκαλία

ξεκινά-αύριο-πέμπτη-η-ενισχυτική-διδα-82845

Σε 14 Γυμνάσια του νομού

Με καθυστέρηση μηνών ξεκινούν επιτέλους, αύριο Πέμπτη, τα μαθήματα στα σχολικά κέντρα ενισχυτικής διδασκαλίας που απευθύνονται σε μαθητές Γυμνασίων, που χρειάζονται επιπλέον διδακτική στήριξη στα σχολικά μαθήματα.

Τη Δευτέρα ολοκληρώθηκε η διαδικασία κατάθεσης αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους καθηγητές να καλύψουν τις 35 θέσεις εκπαιδευτικών που έχουν δημιουργηθεί στα 14 σχολικά κέντρα ενισχυτικής διδασκαλίας. Συνολικά, αιτήσεις κατέθεσαν 160 εκπαιδευτικοί.

Σήμερα θα ανακοινωθεί ο πίνακας με τα ονόματα των επιλεγέντων, οι οποίοι θα πρέπει άμεσα να καταθέσουν αίτηση στην οποία θα δηλώνουν σε ποιο ΣΚΕΔ επιθυμούν να πάνε και με βάση τον πίνακα θα γίνει άμεσα η τοποθέτησή τους. Το αργότερο έως την Πέμπτη κι αν δεν υπάρξει εμπλοκή στη διαδικασία, οι μαθητές των γυμνασίων μπορούν να ξεκινήσουν τα φροντιστηριακού τύπου μαθήματα εντός του σχολείου, απαλλάσσοντας τις οικογένειές τους από τον οικονομικό πονοκέφαλο των μαθημάτων σε ιδιωτικό φροντιστήριο.

Οι μαθητές θα παρακολουθούν φιλολογικά μαθήματα, μαθηματικά, φυσική και χημεία.

Σχολικά κέντρα ενισχυτικής διδασκαλίας θα λειτουργήσουν στο 2οΓυμνάσιο Ν. Ιωνίας, στο 3ο Γυμνάσιο Βόλου, στο 8ο Γυμνάσιο Βόλου, στον Αλμυρό, τη Ν. Αγχίαλο, το Βελεστίνο, στα Λεχώνια, στις Μηλιές, τα Κανάλια, στη Ζαγορά, στη Σκιάθο, δύο στη Σκόπελο και στην Αλόννησο

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου